Olasılık Ve İstatistik Dersi
-
hocam ben istatistik okuyorumda hani benim notlar sana fayda sağlar mı bilemiyorum. olasılık sağlamaz büyük ihtimallede istatistik dediğin dersin içeriğinde mod medyan ortalama filan varsa yardımcı olmaya calışırım
-
çalışan aa alır çalışmayan direk ff.
az biraz çalışılınca ne zevklidir o regresyonlar :)
-
DeZzZ bunu yazdı
hocam ben istatistik okuyorumda hani benim notlar sana fayda sağlar mı bilemiyorum. olasılık sağlamaz büyük ihtimallede istatistik dediğin dersin içeriğinde mod medyan ortalama filan varsa yardımcı olmaya calışırım
hocam o konular finalde çıkıcak. Gönderebilirsen onlarada final zamanı çalışabilirim.
-
son bi kez up olsun.. Varmı başka yardım edebilecek mürid?
-
Sana şimdi hangi konular lazım hocam başlık başlık verirsen belki yardımcı olabilirim sana.
-
Caliber bunu yazdı
Sana şimdi hangi konular lazım hocam başlık başlık verirsen belki yardımcı olabilirim sana.
Bir Rastgele Değişkenin Beklenen Değeri
Moment
Chebyshev Teoremi
Moment Doğuran Fonksiyon
Çarpım Momentleri
Koşullu Beklenen Değer
Kesikli Üniform Da˘gılım
Bernoulli Dağılımı
Binom Dağılımı
Negatif Binom ve Geometrik Dağılım
Hipergeometrik Dağılım
Poisson Dağılımı
-
Hocam ben de bugün atlattım başbelasını ve bu kitaptan çalışmıştım öneririm yani:
https://kickass.so/introduction-to-probability-and-statistics-14th-ed-mendenhall-non-fiction-pdf-k-slender-t7910625.htmlOnun dışında istatistik ile ilgili zibilyon tane pdf var onlara da bakmanı öneririm örnek çözümü filan olması da gayet güzel.
https://kickass.so/usearch/statistics%20category:books/ -
sasalil bunu yazdı
son bi kez up olsun.. Varmı başka yardım edebilecek mürid?
hocam itü elektronik dersleri için şu siteyi tavsiye ederim:
sertbasn*******/lisans#top10/mainPage
(****** yazan yere .wix.com yaz)
burda olasılık notları dökümanları vs ve bizim diğer dersler ile ilgili güzel şeyleri bulabilirsin
-
Eyvallah hocalar hepinize teker teker teşekkür ederim. Sağolun.
-
en son 3 sene önce geomatik mühendisliğinde almıştım dersi, BA ile tek seferde verdim. Ders notlarım hala evde durur, pdf halinde bilgisayarımda da duruyor olması lazım. Bulursam akşam atarım, belki işine yarar.