Olay Bu Dediğiniz Parçalar [Rock & Metal]
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
@dreampark87Hoca biton şarkı olucak tek tek indircem bide onunla uğraşılırmı aq :D
@ulquiorra
oha aq ordan şarkılarımı ayıklatcan bana şarkıcı ismi - şarkı şeklinde yazın dedik aq snn :D
-----------------------------nolcak lan :D ben kendi yazdıklarımı upload ederim bi ara onu indirir topluca upload edersin hadi yine iyisin he :D konu iyi oldu ya :) biri de black label society'nin saglamları yazsa üşeniyorum şindik
düzenledim.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
@dreampark87Hoca biton şarkı olucak tek tek indircem bide onunla uğraşılırmı aq :D
@ulquiorra
oha aq ordan şarkılarımı ayıklatcan bana şarkıcı ismi - şarkı şeklinde yazın dedik aq snn :D
-----------------------------nolcak lan :D ben kendi yazdıklarımı upload ederim bi ara onu indirir topluca upload edersin hadi yine iyisin he :D konu iyi oldu ya :) biri de black label society'nin saglamları yazsa üşeniyorum şindik
düzenledim.
tamam sagol hoca -
kolum uyuştu aq :s
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------benimkileri uploada başladım da çoğu flac ya sabaha anca biter heralde :D bankaya gidicem yarın erkenden bi de aq iş aldım başıma :D
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------benimkileri uploada başladım da çoğu flac ya sabaha anca biter heralde :D bankaya gidicem yarın erkenden bi de aq iş aldım başıma :D
acelesi yok hoca yarın uplarsın :D -
the cranberries - zombie
no doubt - don't speak
-
ya canım acayip soad dinlemek çekti download link atabilcek varmı :|
-
Ronnie James Dio & Yngwie J.Malmsteen- Dream on
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
ya canım acayip soad dinlemek çekti download link atabilcek varmı :|
-----------------------------mp3 mü flac mı?
-
Rammstein'ın sürekli dinlediğim 40 şakısını ayırdım ama en sevdiğim birkaç tanesini yazayım.
Rammstein -Stirb nicht vor mir (Don't Die Before I Do) Feat. Sharleen Spiteri
Rammstein - Wo Bist Du
Rammstein - Mann Gegen Mann
Rammstein - Sonne
Rammstein - Spring
Rammstein - Feuer & Wesser
Son iki şarkıyı dinlerken bambaşka alemlere gidiyorum.