Öldükten Sonra Dijital Hesaplarınızı Kime Bırakacaksınız
-
Bunu düşündünüzmü hiç arkadaşlar, kimse yarına çıkacağını garanti edemez bu durum hepimiz için geçirli, bir gün ölüp gideceğiz. Peki sizden geriye kalan kullanıcı adlarınızı şifrelerinizi web sitelerinizi ne bilim maillerinizi filan, kimlere bırakacaksınız sonuçta bunlar sizden geriye kalan çok önemli mesajlar / konular, sizden sonraki nesiller bu mesajlara konulara bakarak hem fikir sahibi olur hemde daha sonraki kuşaklara aktarır, ben kardeşime emanet edeceğim,
-
@ rido59
yeğenim olur kendileri.
- bu aralar iyice garipleşti forum :|
-
Aynen noldu abi hayattanmı sıkıldınız da ölümü düşünür oldu herkez tmm ölümü düşünmek iyidir de ne bilim neyse soruya donelim.
değerli birşeyim yok tek fb poker chiplerm var onlarida kimseye birakmam hepsi benim :D
-
diğer tarafta wimax var hiç kimseye bırakmanıza gerek yok.
-
Mesela domain alırken sifreyi unutmussaniz kredi karti no sorarlar.
Sanırım mirascıya mallar yanında kredi kartlarını da verirler boylece domainler mirasçıya kalabilir.
-
Hepsi benim kimseye vermem.
-
Sanal hesaplarımda domainler hariç birşey olmadığından pek önemi yok sanırım. Onlar da tarihe karışsın öldükten sonra mühim değil.
-
Ben öldükten sonra çokta tın.... hesapmış koyver gitsin...
-
zaten uzun bir süre giriş yapılmayan hesaplar iptal ediliyor ya da edilmesi lazım ,
banka hesapları , nijerya mektuplarından öğrendiğimiz kadarıyla , devlete kalıyor
ama bir avukat bulup şifreni vekaletini ona teslim edersen, ogame / facebook / twitter hesaplarını mirasçısına iletir
-
yanımda gömülsün.
-
yav son zamanlarda tbt ye bi haller oldu konular accayiplesip garip bir hal aldi....!
once allah eceli uzun bir zaman siz ve sevdiklerinizden uzak tutsun olurda gelirse o zaman allah peygamber eceli nasip etsin cumleten..
ben bazen dusundum boyle lan olucem burdaki herkes ve hersey..! sonra koy gitsin dedim hayat devam eder gider herkes dalgasina bakar yane artik yegenim veya kardesim imzalarinda AMCA YADIGARDIRI..ABI YADIGARIDIR felan diye imza gecse ne olur ben gebermisim lan koy g.tune gitsin geride kalan mirasida domainide sifreyide...