folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Öldükten Sonra Kişisel Bilgilerimiz

Öldükten Sonra Kişisel Bilgilerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

düşündümde teknoloji sürekli yeni şeyler üretmekte hal böyle iken
    biz öldükten sonra bizim kişisel bilgilerimiz mezar taşında bulunan neo kodlar kişisel bilgi olarak eklense 
    sonra ile neoreader ile okutulduğunda 1. sınıfta hangi okula gittiği liseyi okulu hangi kurslara hangi şehirlere hangi ülkelere hangi işlerde çalıştığı hangi internet sitelerinde gezdiği evlendiği sayısız bilgilerimiz kaydetildiğiniz düşünelim çok ilginç gelmiyor

açıkçası hangi taraftarı tuttuğu nereli olduğu falanda filan birsürü şeyler...geçen bi haberdede fişleme tarihe karışıyor devlet güvenliği altında olacak vatandaş diye bişey okumuştum. devlet gelecek yıllarda zaten şimdide tüm bilgilerimizi biliyorda hani böyle birşey olabilir diye düşündüm.

benim çocuğum babasının mezarına gelecek neo kod bilgilerime bakacak bir ömür ne yaptığımı görecek :) tabi hepsini değilde yaşamdaki bireysel hareketlerimi kayda geçen işlemleri :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

abü gerçekten böyle bişey olsun istiyor musun yoksa fantezi olsun diye mi yazdın ?

hayatımızın her anı kayıt altında zaten ve ben bunu her düşündüğümde yaşamaktan biraz daha sıkılıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Oldukten-Sonra-Dijital-Hesaplarinizi-Kime-Birakacaksiniz-159042/1/%C3%96ld%C3%BCkten/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Çok güldüm lan :D

Dinimizce yasak hacı :p

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

bi web sitesi açıcam. asırlık hosting domain alıcam. sonra sitenin linki için Qr code oluşturucam. Onuda mezar taşıma kazıttırıcam :D

ilginç bi fikir bence :)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

lan ölmüşsün amk sokuyum kişisel bilgisine

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

lan ölmüşsün amk sokuyum kişisel bilgisine

Hıaammına. Aynen. Bazıları abartıyor işi kitap mitap yazıyor öldükten sonra ne sikime yarar bu işler. İnsanoğlu işte hocam. Salaklıkta sınır tanımıyor.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

adamın birisi geliyor mezarınızın başına barkodla okutturur gibi telefonuyla şak bütün bilgileriniz ekranda :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

adamın birisi geliyor mezarınızın başına barkodla okutturur gibi telefonuyla şak bütün bilgileriniz ekranda :)

Süpermiş :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Yazıyı okuyup resme odaklandım direk :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 3054 Toplam Mesaj: 24