Öldükten Sonra Kişisel Bilgilerimiz
-
düşündümde teknoloji sürekli yeni şeyler üretmekte hal böyle iken
biz öldükten sonra bizim kişisel bilgilerimiz mezar taşında bulunan neo kodlar kişisel bilgi olarak eklense
sonra ile neoreader ile okutulduğunda 1. sınıfta hangi okula gittiği liseyi okulu hangi kurslara hangi şehirlere hangi ülkelere hangi işlerde çalıştığı hangi internet sitelerinde gezdiği evlendiği sayısız bilgilerimiz kaydetildiğiniz düşünelim çok ilginç gelmiyoraçıkçası hangi taraftarı tuttuğu nereli olduğu falanda filan birsürü şeyler...geçen bi haberdede fişleme tarihe karışıyor devlet güvenliği altında olacak vatandaş diye bişey okumuştum. devlet gelecek yıllarda zaten şimdide tüm bilgilerimizi biliyorda hani böyle birşey olabilir diye düşündüm.
benim çocuğum babasının mezarına gelecek neo kod bilgilerime bakacak bir ömür ne yaptığımı görecek :) tabi hepsini değilde yaşamdaki bireysel hareketlerimi kayda geçen işlemleri :)
-
abü gerçekten böyle bişey olsun istiyor musun yoksa fantezi olsun diye mi yazdın ?
hayatımızın her anı kayıt altında zaten ve ben bunu her düşündüğümde yaşamaktan biraz daha sıkılıyorum.
-
-
Çok güldüm lan :D
Dinimizce yasak hacı :p -
bi web sitesi açıcam. asırlık hosting domain alıcam. sonra sitenin linki için Qr code oluşturucam. Onuda mezar taşıma kazıttırıcam :D
ilginç bi fikir bence :)
-
lan ölmüşsün amk sokuyum kişisel bilgisine
-
Tnrsk bunu yazdı
lan ölmüşsün amk sokuyum kişisel bilgisine
Hıaammına. Aynen. Bazıları abartıyor işi kitap mitap yazıyor öldükten sonra ne sikime yarar bu işler. İnsanoğlu işte hocam. Salaklıkta sınır tanımıyor.
-
adamın birisi geliyor mezarınızın başına barkodla okutturur gibi telefonuyla şak bütün bilgileriniz ekranda :)
-
kaygusuz bunu yazdı
adamın birisi geliyor mezarınızın başına barkodla okutturur gibi telefonuyla şak bütün bilgileriniz ekranda :)
Süpermiş :)
-
Yazıyı okuyup resme odaklandım direk :)

-