Öldürülen Terörist Sayısı Arttı Ve Yeni Şehitlerimiz
-
Müridler 2 şehit daha vermişiz dün geceki çatışmalarda,yabancı uyruklu teröristlerin örgütün silahlı yapısını
ele geçirmeye çalıştığını kanıtlayan dökümanlar ele geçirilmiş, yine bir çok terörist araç gereçleri ele geçirip tahrip edilmiş.
153 terörist etkisiz hale getirilmiş.2'de yeni şehit vermişiz.
Ayrıca kontrol altındaki bölgelerimizden çıkmaya çalışan teröristler gece karanlığında top atışları ve hava desteğiyle
ağır zaiyata uğratılmış.
Yinede o kadar mermi ve bomba harcıyoruz yinede öldürülen terörist sayısı az ve böyle organize bir ordumuz olmasına rağmen nasıl şehit veriyoruz askerlerimiz birlikte hareket ettikleri arazinin dışına mı çıkıyor?Keskin nişancılara pusulara mı kurban gidiyor? nasıl..
Keşif uçağımız yok mu şöyle ana kamplarının üstünde uçacak vuuvv diye.Üstüne ateş açacaklar yerden.
-
hacım savaştasın. en az senin kadar onlarda bi şekilde hazırlanmış, taktikleri vardır. ama sabır. kökünü temizlemeden bitmicek inşallah bu sefer. allah banada şehit mertebesine ulaşmayı nasip eder inşallah.
-
Şehit kardeşlerimizin sayısının vazla olduğunu düşünüyorum,medyada farklı yansıtılıyor.Bir an önce, Toplumuzu saniye saniye akrep gibi sokan bu vatan hainlerinden temelli kurtuluruz.
-
İnşallah.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Müridler 2 şehit daha vermişiz dün geceki çatışmalarda,yabancı uyruklu teröristlerin örgütün silahlı yapısını
ele geçirmeye çalıştığını kanıtlayan dökümanlar ele geçirilmiş, yine bir çok terörist araç gereçleri ele geçirip tahrip edilmiş.
153 terörist etkisiz hale getirilmiş.2'de yeni şehit vermişiz.
Ayrıca kontrol altındaki bölgelerimizden çıkmaya çalışan teröristler gece karanlığında top atışları ve hava desteğiyle
ağır zaiyata uğratılmış.
Yinede o kadar mermi ve bomba harcıyoruz yinede öldürülen terörist sayısı az ve böyle organize bir ordumuz olmasına rağmen nasıl şehit veriyoruz askerlerimiz birlikte hareket ettikleri arazinin dışına mı çıkıyor?Keskin nişancılara pusulara mı kurban gidiyor? nasıl..
Keşif uçağımız yok mu şöyle ana kamplarının üstünde uçacak vuuvv diye.Üstüne ateş açacaklar yerden.
-----------------------------
ya sabır.arkadaşım düzenli orduya karşı savaş vermiyorsun bunu anla önce,gerilla savaşı yapan teröristlerle savaşıyorsun.adamlar büyük birlikler halinde gezmiyorlar ve geneldeç atışmadan uzak kalmaya çalışıyorlar.
diyosun ki uçaklar bomba atıyo nasıl oluyo bu kayıplar.yakın muharebe çatışması yapılırken sence uçaklar bomba atar mı?bunu düşünemiyo musn sen?sonuç çok güzeldir,yakın muharebede hava desteği kullanamazsın çünkü,topçu desteğide,göğüs göğüsesilahlı çatışma,neticeleri bunlar.2 kayıp keşke hiç olmasa ama olması da normal.karşındaki adamda boncuk atar yok.senin kadar olmasa da o da bir eğitimde geçmiş.nişangahı kullanmasını biliyor en azından.
Diğer konu genelkurmay açıklamarında "hava desteği ve kara ateş destek unsurları " hariç diyor,bu kayıplar için.ve öldürülenlerdne gömülenler,yaralı kaçırılıp ölenler çok ama çok daha fazla.keşif uçakları tabi ki var.UAV olsun,keşif uçağı olarakta kullanılan f4 ler olsun ama arazi yapısı da çok kötü,saklanmaya çok müsait.ordumuz son derece başarıldır,gayri nizami harpte olabildiğinin en azı kadar kayıp vermekte heme militan hem lojistik hem haberleşme sistemleri olarak imha görevini de başarıyla yerine getirmektedir. -
Bence verilen tahribat daha büyük 93 lerdeki çatışmalarda da 400 terorist öldürüldüğü açıklanmış ama Pamukoğlu Paşa 2500-3000 e yakın terörist öldüğünü açıklamıştı. Avrupadan tepki toplanmasın diye bu tip rakamlar veriliyormuş.
-
mekanları cennet olsun.
93 te pkk kaç kişiydi ki 3000 tanesi öldürülsün. pamukoğlu abartmış.
-
sabah gazetesinde bugun bin tane bordo bereli askerin operasyonda olduğunu yaziyordu eğer doğruysa taş taş üstünde bırakmazlar bence.
-
himurakenshin bunu yazdı:
-----------------------------mekanları cennet olsun.
hangi operasyondan bahsediliyor bilmiyorum ama pkkya düzenlenen bir operasyonda (birr kaç aylık bir süre ) 2ooo kadar militan öldürülmüş yaralı teslim olanlar 3ooo civarındaydı.sınır ötesi.ayrıca pkknın en çok yükseldiği dönemdir 93 95 militan saysının fazlao lması normal. -
AntiOksidan bunu yazdı:
hangi operasyondan bahsediliyor bilmiyorum ama pkkya düzenlenen bir operasyonda (birr kaç aylık bir süre ) 2ooo kadar militan öldürülmüş yaralı teslim olanlar 3ooo civarındaydı.sınır ötesi.ayrıca pkknın en çok yükseldiği dönemdir 93 95 militan saysının fazlao lması normal.
İşte o operasyonda o sıralar açıklanan 400 civarıymış ondan bahsediyorum.Pamukoğlu abartmış diyen arkadaş için Kan Uykusunu izlemesini ve Osman Pamukoğlu'nun kitaplarını okumasını tavsiye ediyorum.
-
LostDream bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
hangi operasyondan bahsediliyor bilmiyorum ama pkkya düzenlenen bir operasyonda (birr kaç aylık bir süre ) 2ooo kadar militan öldürülmüş yaralı teslim olanlar 3ooo civarındaydı.sınır ötesi.ayrıca pkknın en çok yükseldiği dönemdir 93 95 militan saysının fazlao lması normal.
İşte o operasyonda o sıralar açıklanan 400 civarıymış ondan bahsediyorum.Pamukoğlu abartmış diyen arkadaş için Kan Uykusunu izlemesini ve Osman Pamukoğlu'nun kitaplarını okumasını tavsiye ediyorum.
-----------------------------bana tavisyede bulunan arkadaşlardan somut belgeler istiyorum.