folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Öldürün Beni, Öldürün!

Öldürün Beni, Öldürün!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu şiirleri Turan ın sesinden dinlemesi daha güzel...
    ordayken degerimi bilmediniz simdi ses kaydi falan tamam ya youtube kaydi vericem size ses kaydi ne ki :D

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    Türkistan esintileri taşıyan güzel bir ahenge sahip okunası bir şiir eline sağlık kardeş

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    selim_pusat bunu yazdı:
    Türkistan esintileri taşıyan güzel bir ahenge sahip okunası bir şiir eline sağlık kardeş
    tesekkurler ...

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

yorum bekliyoruz ama :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    turan iii yazmışsın ama ben şahsen sesinden dinlemek istemem :d bursadan selamlar....
Toplam Hit: 2518 Toplam Mesaj: 16