Olimpos/Antalya Da Tatil Hakkında Birkaç Soru
-
Buremba bunu yazdı
olimpos'a gitmediysen önce oraya bir git. internetten değil de orda araştırsan bir şey kaybetmezsin ki pazarlık yapabilme imkanın filan olur orda eğer 4 5 kişiyseniz. eylül ayına girdik pek kalabalık olacağını zannetmiyorum bu dönemde yer sıkıntısı yaşamazsınız muhtemelen. güneyde bir kaç yere gittim en ucuzu olimpos'du o bakımdan güzel bir yer seçmişsin. müze kartı filan burda çıkartabiliyorsanız çıkartın orda denize giderken giriş başına para vermek gerekiyor çünkü. fiyatı tam hatırlamıyorum şimdi ama sanırım biz kişi başına 4 5 lira veriyorduk giriş başına.
4 5 gün sonra sıkılabilirsiniz çünkü olimpos'da yapılabilecekler kısıtlı biraz, tek sahil var bir de. sıkılırsanız atlarsınız sahilden kaş'a geçersiniz orda bi pansiyon bulursunuz bir kaç gün de orda kalırsınız.
Kaş'a geçecek olursa yardımcı olabilirim bir az olimpos kadar uygun değildir ama diyim :)
-
geçen sene günlüğü 35'ten 3 gece kalmıştım. Klimalı ağaçtan evlerdi, sabah akşam yemek fiyata dahildi. Adını bilmiyorum yerin ama, girişte çadırlarıyla gelenler için yer tahsis edilen bi alan vardı, onu hatırlıyorum. Eğlencesi 2 geceden sonra sıkmaya başlamıştı çünkü, aynı mekanlar, aynı müzikler ve tipler...
-
turmen igrenc la agac evlerden yemeklerden sogudum
-
Temmuz ayında ben günlük 50 TL kaldım. BayramS ta kaldık biz çok güzel yerdi zaten orası için bi kadirin evleri bide bayrams tavsiye ediyorlar. Sessiz sakin bir yer, ortam yapmak, tanışmak için müthiş..
Gece hayatı arıyorsan Bull Bar var bide Orange Bar. Damsız almıyorlar ama sana bi taktik.
Bull Bar Kadirin Evlerinin barı orada kalan misafirlere dam muhabbeti yok. Şöle yapıcaksınız orda kalmazsanız. Yer değiştircez yarın buraya taşınmak istiyoruz falan filan işte tabi bara giriş yapmadan önce..
Nufus cüzdanı fotokopisiyle kayıt ve anahtar sizde, anahtarı kapıdaki kendini SECURITY sanan kostiklere gösterip damsız olarak girebilirsiniz.(10 TL) Artık orda kalmasanız bile her akşam anahtarı gösterip girebilirsiniz rahatça..
Orası sarmazsa mekan olarak KEMER de AURA ve INFERNO var (30-35 KM) mekan çok fena antalyalılar bilir ama damsız kesinlikle almıyorlar... Orada ki fiyat tarifesi en düşük 50 TL giriş 450 TL masa vodka dahil.. Damsız girmek istiyorsanız faceten numarayı alın gündüzden rezerve yaptırın damara girin para vermeden bile girersiniz biz 3 kişi damsız giriş parası vermeden girdik. -
Müridler aynı konudan benzer bir soru sorayım bende yeni konu israfı olmasın
Tek başına bu ağaç evlerde kalınca 2. kişinin fiyatının yarısını sana kitliyorlar ondan kurtulmanın yolu var mı yada dorm şeklinde hostel takılan var mı bu ağaç evler arasında?
-
aman abi inferno demeyin 650 lira kösüldük amk içtiğimiz 2 biraz bir şişe votka onun dışında olympos harbiden harika bir yer ben bayramda gitmeyi planlıyorum şahsen benimde kafama girdiniz yani
-
ets ile gitme kazık :S turondokuz diye bi şirketle gittim ben uygundu başka turlara bak.
-
http://www.turon9.com/belvista-otel.html buna gittim iyidi yemek çeşidi az sadece o kadar.
-
bu arada hala takipteyim
-
2008 de gittim olympos a türkmen de kaldım gayet güzeldi lüx bungolow mu ne oyle bir odası vardı sana tavsiyem agaç evde sakın kalma bu lux dedıgım de tv duş yanı okadar birşey bekleme görmüşsündür. yemekleri çok iyiydi salataları falan harıkaydı zaten orada içkiden başka para harcayabileceğin birşey yok bir de turlara gidersen tura harcarsın. Ben oradayken unifest vardı heryer üni öğrencisi doluydu türkmen sahile yakındır güzeldir eğer bir değişiklik olmadıysa durumunda tavsiye ederim çok güzel günlerim geçti orada...
LuCiFeR tarafından 04/Eyl/12 15:00 tarihinde düzenlenmiştir