Olmayan E-Posta Adresini Doğrulamak...
-
Arkadaşlar bunu yapabilmek için bir yöntem buldum. Hermes isimli bir program... Programın açıklaması şuydu "Kendi e-posta sunucunuz olmasını ister miydiniz? Hem de kullanımı son derece basit olan bir posta sunucusuna? Bu posta sunucusu ile tanıdıklarınıza ve kendinize istediğiniz kadar hard disk limitinizce e-posta adresi açabilirsiniz. Program, yardım dosyaları, beni oku belgeleri vb. herşeyiyle birlikte Türkçe'dir. " Aklıma birden bu programla bi e-mail hesabı oluşturup (mesela aacemmi@aacemmi.com) bunu msn için doğrulatmak geldi... Program çalışıyor... Ancak devamlı kullanmak istiyorsanız sabit IP şart...
-
editing
-
hacı üstad programı ver de bi kurcalayalım :D
bakarsın olur
mit.gov.trleri doğrularım D: -
bu programın en büyük özelliği programın olmaması :)
hajı ver linkide faydalanalım.. -
http://www.turkceyama.com/Yukleniyo.asp?id=2187&Dosya=Hermes%20TR%201.4.2
pardon... linki unuttuk :D -
Olmazki olm böyle birşey sen yanlış anlamışsın programı
-
Üstad sen al programı kur dene... aacemmi@aacemmi.com hesabı oluşturdum mail alıp gönderebiliyor... eeee daha ne yapman lazım ki e-posta adresi doğrulamak için???
-
işe yaradımı? yaradıysa söleyin deniyelim kotayı aşmak üzereyim
-
ne yani şimdi sen e posta adresi dogrulanamadı yazan yazıyı mı kaldırıcagını söylüyorsun??
ertan hoja sadece o yazan yazının yerine tahribat.com yazana kadar neler yapmıştı da sen sadece bi programla kaldıracagını mı idda ediyorsun.?? -
mantığa aykırı gelio yav :s
-
programı indirdim fakat bahsettiğin gibi hepsi türkçe değil sadece kurulumu türkçe..heeç bişi anlamadım ben..madem hesap açmışsın kendine güzel bi kullanım klavuzu çıkarda bizde kullanak aga:)
Toplam Hit: 15232 Toplam Mesaj: 29