Olmazsa Olmaz Uygulamalar Android
-
Takipteyim
-
BarisYigit bunu yazdı
APK ları paylaşıcağım demiştim.
Boş vakitte söyle bişi hazırladım. Diğer konularıda gezip uygulamaların APK larını paylaşıyorum.
işinize yarar umarım. Sürekli ekliycem ve bunlar güncel olucaktır :)
10 numara 5 yıldızlık adamsın..
-
Bu uygulamalar ücretsiz midir?
-
hocalar belki yeri ve zamanı değildir ama birşey var ki çok merak ediyorum bugüne kadar da google amcaya da sormadım
Şu andoıd root olayı nedir ne değildir?telefona uygulandığı taktirde ne gibi artıları oluyor kısacana açıklıcak bi mürid yok mu?
-
Belki önceki sayfalarda yazılmıştır ama yine de yazacağım.
AirdDroid: Bilgisayar ile telefon arasında fiziksel bağlantı olmaksızın dosya vs alışverişi yapmak için kullanılır. Bilgisayar ve telefon aynı wirelessa bağlanmak zorunda. Muadilleri mevcut hatta paralı olarak wifi transfer pro var ama airdroid yeterli.
WhatsApp: messengerın telefon versiyonu. Telefon rehberindeki kişilerde bu programı kullanan arkadaşların varsa, program otomatik tespit ediyor onlarla chat yapabiliyorsun.
getapk ve blackmarkt: bunlar ücretli android programlarını ücretsiz bulabileceğiniz marketler. telefona kurulabilir programları vardır. Playde olmayabilir, internete yüklenenlerini indirin.
-
çizdim oynamıyorum..
-
takipteyim
-
Blackberry kullanan yokmu hiç ? :)
-
Hocalar wm den bende android ailesine katıldım ve çok rahatladım diyebilirim, kullanımı gerçekten çok kolay :)
Sağlam bi kaç program arıyodum konularda güzel programlar paylaşmassın hocam sağolasın. Yalnız kararsız kaldığım gps programları var hangisini indirsem bilemedim. Trafik sıkışıklığını gösteren, hızlı (s3 destekçisi) bi gps programı arıyorum. Konunun birinde nativel navigator önerilmişBu konuda paylaşılan Sygic: GPS Navigation programında trafik sıkışıklığını gösterme gibi bi özellik mevcut mu? işime yarar mı? cidden benim için en önemli programlardan biri diyebilirim büyük sevaba girersiniz :)
-
narcobs bunu yazdı
Hocalar wm den bende android ailesine katıldım ve çok rahatladım diyebilirim, kullanımı gerçekten çok kolay :)
Sağlam bi kaç program arıyodum konularda güzel programlar paylaşmassın hocam sağolasın. Yalnız kararsız kaldığım gps programları var hangisini indirsem bilemedim. Trafik sıkışıklığını gösteren, hızlı (s3 destekçisi) bi gps programı arıyorum. Konunun birinde nativel navigator önerilmişBu konuda paylaşılan Sygic: GPS Navigation programında trafik sıkışıklığını gösterme gibi bi özellik mevcut mu? işime yarar mı? cidden benim için en önemli programlardan biri diyebilirim büyük sevaba girersiniz :)
sygic i bende kullanıyorum trafik verileri vs almak için programı satınalman gerekli