folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölmeden Önce Bunları Mutlaka Yapın

Ölmeden Önce Bunları Mutlaka Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

bu mü'minlere zaten ölüm lafı geçsin , gidip gördük biliyoz tavrıyla başlıyorlar tehtidlere 

inanç dedikleri ikiyüzlülüğün varlık nedeni ölüm zaten , neese konuyu dini mevzulara çekmemek lazım ama bilmiş görmüş geçirmiş tavırlarına gelişine geçiresim geliyor gül yüzlü bir imam huşu içinde meleklerden bahsederken 

ayrıca , 

çok saçma bulurum ölmeden önce mutlakalı lafları , inek yarışı izlemekten zevk alacağımı yada ralliye katılabileceğimi sanmıyorum , yahudinin duvarına işemek eğlenceli olabilirdi aslında herkesin listesi kendine , şunları yapmak lazım diye düşünmek yaşama motivasyonunu arttırır 

mesela ben şu kara kule ve ateşvebuzun şarkısı(gameofthrones) serilerini okuyup bitirip neticelendirmeden ölmeyi düşünmüyorum , ölürsemde kitapları mezarıma getirin hortlak olup çıkar okurum bir ihtimal , sidneyde ibne festivalinden daha makul bir amaç en azından mantıklı 

hocam sen nie herkeze bu kadar kinlisin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Sıralamayı yapmak önemli, ilk sıraya İspanyada boğalardan kaçmayı koyarsan ÖLEBİLİTEN YÜKSEK AQ :OOO

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Valla Ne Yaparsanız Yapın Ölüm Her Zaman Kapıda Olacak, Ve Ölürken Yaptıklarınızı Değil, Oh Olsun Ben Şunları Bunları Yaptımları Değil, Sadece Ve Sadece Sevdiklerinizi Ve Hayatınızın Belirli Evrelerini Düşüneceksiniz Kısacık Zaman Diliminde... 

Ardından Gözlerinizdeki Işık Aniden Gidecek Ve Ses Alemi İlede Bağlantı Kopacak, Fişi Çekilmiş Bir Bilgisayar Misali... Yüklü Windows Malesef Yüklendiği Vücudumuzdan Ram Lerimizden Silinecek, Ve Çabuk Çürüyen Maddelerden Müteşekkil Vücudumuz Tüm Muhteşem Sinir Ağına Ve Esnek Yapısına Rağmen Eriyip Yitecektir... 

Anımsama Yeteneğimizi Konuşma Ve Görme Yeteneğimizi Yitirmiş Bir Halde Yatıyor Olacağız... Kim Bilir Bizi O Zaman Neler Bekliyordur.. Belkide Bahsi Geçen Münkir İle Nekir Gelirler Dünyada İken Ne Halt Ettin Diye Sorular Sormaya.. Doğrusu Korkmamak Elimde Değil...

her konuyu illa din diyanete bağlıyacaksın:)

Hocam Dine Bağlayan Ben Değilimki Zaten Her Şey Bir Şekilde Dine Dayanıyor.. Ne Biliyim Öyle Esti Yani.. 

@Çağatay Hocam Evet Ortamın Kararmasından Ve Kulaklarımın Dünya da Buluan Ses Dünyası İle Bağlantısının Kopmasına Kadarki Kısmını Yaşadım.. Ondan Biliyom.

Ancak Sonrasına Biraz Hayal Gücü Ekledim.. Birazda Korkularımı Ekledim. Ortaya Bu Çıktı.

@XzXz Hocam Yahu Yine Verip Veriştirmişsin.. İnanan İnsanlara İki Yüzlü Diyorsun.. Adamın Kendince Çaresini Beğenmiyorsun.. Tamam En Azından O Bir Şeylere İnanıyor Avunuyor Peki Sen Ne Ediyorsun... İçip İçip Sızmaktan Ve Oraya Buraya Küfürler Yağdırmaktan Başka Söylermisin Lütfen.?

ShockMan tarafından 15/Kas/12 15:06 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ah ulan money

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

çizk.

Metalurjist.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

biz bu gidişle parayı bulamayız , parayı bulursakta ondan sıkılmayız be agam.

konu yine dağılmış .s

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Münih'te dünyanın en büyük içki festivali Oktoberfest'e katılın. Bunu sevdim bi onun haricinde çok saçma şey var bence

Ben bu insanları anlamıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

2 tane izlandalı kız ile kokainli parti yapsam yeter bana

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 29