folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölmeden Önce Yapmak İstediğiniz Şeyler

Ölmeden Önce Yapmak İstediğiniz Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaXToR
    MaXToR's avatar
    Erkek

valla ölmeden önce zengin bir hatla evlenmektir sonra ne olursa olsun hee bi de hatun türkiyenin engüzel kızı olmalı

gezel olurdu ama nerdeeee!!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

bu gün ölebilirim her an ölebilirim... anladınız 

bende gebermeden önce en sevdiğim arkadaşımla birlikte olmak isterdim  bütün gün boyunca beraber olamak :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    tahribat.com admin girişi yapmak ve kıl oldugum bi kaç kişiyi  güle güle banlamak.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@tahribat.com lu mail almak

bilgisayarı ve kadınları anlamak:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melih007
    melih007's avatar
    Erkek
    ölmek itemiyorum  korkarım mezarlıktan

Reklamsiz bir dunya icin el ele !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Kelime-i Şahadet getirmek isterdim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

byhacktr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kelime-i Şahadet getirmek isterdim.
    oda var tabi...

----------------------------

bide işte o kitapla ilgili bişeler:D

Akdoğan Özkan yeni kitabı 'Türkiye'de Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey'i anlattı...

Yıldızların altında seviştiniz mi, Kelebekler Vadisi'nde göktaşı sağanağını izlediniz mi? En yaşlı Anadoluluya sarılıp, Gökova'daki 'korkak, zararsız' köpekbalıklarıyla yüzdünüz mü? Peki Kaçkarlar'ın zirvesinden heliski ile de mi inmediniz? Sizin bir Kama Sutra'nız da yoktur zaten...

O zaman hemen Akdoğan Özkan'ın 'Türkiye'de Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey' (İnkılap Yayınları) isimli kitabını alıp "dolu dolu bir yaşam için aksiyon planı" edinin. 224 sayfalık bu kitap, Türkiye'de yaşayan hemen herkesin 'boş zaman' dilimlerinde gerçekleştirebileceği ilginç fiziksel ve duygusal aktiviteleri içeriyor.

Kitapta sevgililer için romantik etkinliklerden adrenalinli maceralara, aile boyu etkinliklerden kültürel aktivitelere, yerel eğlence ve şenliklerden lezzet durak ve tariflerine, trekkingden kuş gözlemeye, doğal olaylardan ekolojiye toplam 101 maddelik ilginç bir aksiyon listesi yer alıyor.

Bu maddelerin nerede, nasıl, ne şekilde yapılabileceğine dair ayrıntıların -GPS koordinatlarına varıncaya kadar- verildiği kitap, grafik simgeler sayesinde daha kolay okunur ve kullanılır hale geliyor.

En romantik noktalar

Kimi maddelerde dikkatimizi Türkiye'nin pek bilinmeyen harikalarına çeviren kitap Özkan'a göre "sıradışı karakteri ile türünün ilk örneği". Özkan "Kitap bu sıradışı niteliğini, son dönemlerde sayısı giderek artan 101'li adından değil, içeriğindeki aktivitelerin yelpazesi, sunuluş tarzı ve keyifli üslubundan alıyor" diyor.

Örneğin Özkan, 'Gönlünü Sarhoş Et Yıldızların Altında' maddesinde herkese en az bir kere 'yıldızların altında sevişme' tavsiyesinde bulunurken Türkiye'nin en romantik noktalarının da GPS koordinatlarını veriyor.
    'En Güzel Kitapları Oku' ve 'En Güzel Filmleri İzle' başlıkları altında ise yazar, kendi kişisel 'En Güzel 101' kitap ve film listelerini sunuyor. Aynı şekilde, Özkan'ın kişisel tercihiyle oluşturulmuş 'Osmanlı'nın 7 Harikası' da kültür kategorisinde sıralanıyor.

Gizemli olayların çağrısı

Gizem kategorisi başlığı altında okurun çok uzun yıllardır ardındaki esrar perdesi tam olarak aydınlanamamış bazı gizemli olayların peşinden gidebileceği vurgulanıyor. Kitap Nuh Tufanı, Priamos Hazineleri, İstanbul'un yeraltı dehlizleri, dünyanın ilk gök haritası, İsa'nın şifresi, Anadolu'daki ilk insanın izleri gibi gizemlerin nasıl aydınlatılacağına dair ipuçları ve detaylı bilgiler, GPS koordinatları ve kaynak listeleri içeriyor.

Kişisel gelişim ve yurttaşlık maddelerinde ise Özkan mizahi bir ton barındıran eğlenceli ve keyifli üslubuyla bazı yaratıcı eylem önerileri sıralıyor. 'Hükümetler İçin Performans Kriterleri Belirle' ya da 'Devlet Hesabına 'Muhbirlik' Yap' bu maddeler arasında en ilgi çekici olanlardan.

Trendi bir kitap değil

Bu kitabı hazırlarken modern hayatın trendi hallerine uygun düşsün gibi bir kaygısı olmadığını, bir yaşam koçu ya da gezi uzmanı da olmadığını söyleyen Özkan, kendi kişisel seçimleriyle yaşanılası bir 101 listesi yaptığını belirtiyor. Özkan kitabın en can alıcı noktasının ise son sayfalarda yer aldığını, burada herkesin kendi 101'ini yazabileceği boş bir liste olduğunu belirtiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Manzarasız bir mezar yeri satın alma fikri var kafamda.İnşallah olur..

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mAdmAn
    mAdmAn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ölmeden önce

Sevgilimle son birkez öpüşmek,

dünya turu yapmak, ve öleceğimden haberdar olmamak,

hee son olarak esrarengiz bir cinayete kurban gitmek isterdim hiç çözülemesin.

barnak bassam?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    sercanincesu bunu yazdı:

bakıyorkoy pendige felan sefalet record dakilerle feat. album cıkarmak isterdim . sonra bende dehşetul vahset bi kızla milli olmak isterim sonrada hacca gıtmek ısterdım:D

sefalet karacalınındı dımı la:D :S neyse.oleyse bende ısterım bi karacalıyla bi razielle aq:D(başka şeye kactı sanki:p)

yanız mılletde ne abazymıs be kardesım :D herkez mıllı olayım dıo ahuah :D komedı ya:D bununkide ayrı güzel milli ol sonra hacca git ohh (:

Bende son günümü ailemle helallşirdim .sonra sevdğimle beraber olurdum zaman geçirirdiö (öle abaza deilim lan ben (:  )

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 6775 Toplam Mesaj: 51