Ölmeyen Meslekler ?
-
Denizcilik
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------inşaat işinde de deli gibi para var diyorlar.
-----------------------------Dogru 50 000 tl mal oluyor yaklasık bir daire satış fiyatı 150-200.000 tl karlı iş min 500.000 sermaye gerektirir başlangıç için.
şahsım adına sıralama şu şekil şuanki durumda
1- numarada Kart takla attırma
2-numarada Ölmeyecek dediğin için sanayi elektrik/elektronik makina bakım onarım işleri 3 boyutlu elektronik kartları tamir edebiliosan ve programlayabiliyorsan tmm dır sokaktaki tv radyoyu geç 3 beş liralık şeyın tamiri olmaz.
3-numarada Yine sanayi sektörü metal katı modelleme 3d cnc (gördüğün görebileceğin plastik ve metal parçalar tamamiyle bu insanların elinden çıkar fikir olsun diye eklemek istedim)
2-ve 3- numaralı işlere lisede başlamış olman tecrübe açısından çok önemlidir geç kalmışsan bulaşma git sınıf ögretmeni ol polis ol devlete herdaim lazım olacak elaman ol devlet sektörünü sıkı takip et sırtı sağlama al
4-Yok bunlar zor iş kafa patlatamam kendi işimi yapacam diosan her türlü Al-Sat işi yap beşerebildikten sonra bundan karlısı yok.
yani herşey okumakla da olmuyor cesaret&ticaret
-
pazarlama hic olmez
-
Orospuluk
Otlakçılık
Hırsızlık
İşin seyi bu tabi ben Elektronik filan derim bilgin varsa... -
şu dönem mantıklı insan hayvancılık yapar. Deli para var, teyzenin biri 1 tane inek satmış kızının senelik okul masrafı vsvs karşılamış. hakkaten felaket para var şuan hayvancılıkta
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
şu dönem mantıklı insan hayvancılık yapar. Deli para var, teyzenin biri 1 tane inek satmış kızının senelik okul masrafı vsvs karşılamış. hakkaten felaket para var şuan hayvancılıkta
-----------------------------amk öncelikle sen yaşıyormusun :|
2. bir inek satıp da kızının senelik okul masrafını çıkaran hayvanı ilk defa senden duyuyorum aylar sora gördüm seni ondandır. hayırdır amk inek hindistandan mı gelmiş peygamberliğinimi ilan etmiş napmış :|
-
Savaş bile çıksa yer yerinden oynasa bitmeyecek meslekler
İnşaat
gıda
sağlık
giyim
-
enes bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
-----------------------------amk öncelikle sen yaşıyormusun :|
2. bir inek satıp da kızının senelik okul masrafını çıkaran hayvanı ilk defa senden duyuyorum aylar sora gördüm seni ondandır. hayırdır amk inek hindistandan mı gelmiş peygamberliğinimi ilan etmiş napmış :|
-----------------------------he lan bayadır pasifim sitede. giriyorumda hep, yorum pek atmıyorum. olum hakkaten diyorum felaket para var hayvancılık işinde. benim amcan köyden geldi bayramda sattığı hayvanlarla kral oldu denyo. 15 milyar lan besili bi inek dile kolay :l, kim kazanıyo bugünde o parayı. De işte öncelikle bu işe girmek için sermaye lazım. Damdan düşer gibi atılınıcak bişey değil
-
berberlik.. değil 40 kıyamete kadar eskimez :D
-
pezevenklik