Ölmeyen Meslekler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Denizcilik

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

inşaat işinde de deli gibi para var diyorlar.

Dogru 50 000 tl mal oluyor yaklasık bir daire satış fiyatı 150-200.000 tl karlı iş min 500.000 sermaye gerektirir başlangıç için.

şahsım adına sıralama şu şekil şuanki durumda

1- numarada Kart takla attırma

2-numarada Ölmeyecek dediğin için sanayi elektrik/elektronik makina bakım onarım işleri 3 boyutlu elektronik kartları tamir edebiliosan ve programlayabiliyorsan tmm dır sokaktaki tv radyoyu geç 3 beş liralık şeyın tamiri olmaz.

3-numarada Yine sanayi sektörü metal katı modelleme 3d cnc (gördüğün görebileceğin plastik ve metal parçalar tamamiyle bu insanların elinden çıkar fikir olsun diye eklemek  istedim)

2-ve 3- numaralı işlere lisede başlamış olman tecrübe açısından çok önemlidir geç kalmışsan bulaşma git sınıf ögretmeni ol polis ol devlete herdaim lazım olacak elaman ol devlet sektörünü sıkı takip et sırtı sağlama al

4-Yok bunlar zor iş kafa patlatamam kendi işimi yapacam diosan her türlü Al-Sat işi yap beşerebildikten sonra bundan karlısı yok.

yani herşey okumakla da olmuyor cesaret&ticaret

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pazarlama hic olmez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Orospuluk
    Otlakçılık
    Hırsızlık 
    İşin seyi bu tabi ben Elektronik filan derim bilgin varsa...

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

şu dönem mantıklı insan hayvancılık yapar. Deli para var, teyzenin biri 1 tane inek satmış kızının senelik okul masrafı vsvs karşılamış. hakkaten felaket para var şuan hayvancılıkta

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:

şu dönem mantıklı insan hayvancılık yapar. Deli para var, teyzenin biri 1 tane inek satmış kızının senelik okul masrafı vsvs karşılamış. hakkaten felaket para var şuan hayvancılıkta

amk öncelikle sen yaşıyormusun :| 

2. bir inek satıp da kızının senelik okul masrafını çıkaran hayvanı ilk defa senden duyuyorum aylar sora gördüm seni ondandır. hayırdır amk inek hindistandan mı gelmiş peygamberliğinimi ilan etmiş napmış :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Savaş bile çıksa yer yerinden oynasa bitmeyecek meslekler

İnşaat

gıda

sağlık

giyim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

amk öncelikle sen yaşıyormusun :| 

2. bir inek satıp da kızının senelik okul masrafını çıkaran hayvanı ilk defa senden duyuyorum aylar sora gördüm seni ondandır. hayırdır amk inek hindistandan mı gelmiş peygamberliğinimi ilan etmiş napmış :|

he lan bayadır pasifim sitede. giriyorumda hep, yorum pek atmıyorum. olum hakkaten diyorum felaket para var hayvancılık işinde. benim amcan köyden geldi bayramda sattığı hayvanlarla kral oldu denyo. 15 milyar lan besili bi inek dile kolay :l, kim kazanıyo bugünde o parayı. De işte öncelikle bu işe girmek için sermaye lazım. Damdan düşer gibi atılınıcak bişey değil

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

berberlik.. değil 40 kıyamete kadar eskimez :D

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

pezevenklik

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 9337 Toplam Mesaj: 58