Oltaat.Com Beleşe Hediye Veriyor Şaka Değil.
-
Bikaç ay önce bu siteyi keşfetmiştim ilk günden 50 kontör kazanmıştım.
Hatta tahribata da konusu açıldı ama pek inanan olmadı.
Şimdi siteye girip üye oluyosunuz. Rakamları yazıyosunuz hediye kazanıyosunuz. Bu kadar basit.
Şimdi denyo ile bunu nasıl yaparız? 6 haneli güvenlik kodu var. Denyo ile bunu otomatiğe alsak süper olur diye düşünüyorum.
Bilen biri anlatırsa denyo meselesini çok sevinirim. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Bikaç ay önce bu siteyi keşfetmiştim ilk günden 50 kontör kazanmıştım.
Hatta tahribata da konusu açıldı ama pek inanan olmadı.
Şimdi siteye girip üye oluyosunuz. Rakamları yazıyosunuz hediye kazanıyosunuz. Bu kadar basit.
Şimdi denyo ile bunu nasıl yaparız? 6 haneli güvenlik kodu var. Denyo ile bunu otomatiğe alsak süper olur diye düşünüyorum.
Bilen biri anlatırsa denyo meselesini çok sevinirim.
-----------------------------Aklınla bin yaşa hiç aklıma gelmedi bu yüzden hediyede gelmedi.Birileri yardım etsin bize çabuk olun oleey be.
-
valla benim katılım hakkı şimdiden 124 kaçta yapıp bırakalım la fatura fln gelmez demi eve :)
-
adam zaten flood koruması için koymuş o güvenlik kodunu :)
-
hocam sen kaç defa yazdın rakamları?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------adam zaten flood koruması için koymuş o güvenlik kodunu :)
-----------------------------KEPTLARI(güvenlik kodlarını) denyoyla aşamıyomuyuz bazı programlar kırıyo dayı mesela gmaili bile kırdılar.
-
anlamadım ben bunu şimdi 30 kere olta attım paso reklam çıkıyo bişiy kazandıgım yok nasıl oluyor tam olarak :S
http://sozluk.sourtimes.org/?t=oltaat.com
sonra o atıtgım oltaları biyerdemi kullanıcam aydınlatırmısın
-
olta atıyoruz bakalım :)
-
ben 212 katılım hakkı kazandım denyoyla :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
ben 212 katılım hakkı kazandım denyoyla :D
atma olum -
snnyk bunu yazdı:
Hocam sen şehyimizin yazdığı programları hafife alma:)
Email ile üyelik bile doğrulabiliyor bildiğim kadarı ile.Sadece o fonksiyonları bilmiyorum.
Güvenlik kodu doğrulayan bi fonksiyonu var ama nasıl kullanılıyor bilen biri yazarsa iyi olur