Ölü Fiyatı Biçilmesi Gereken Bir İphone 6
-
helalinden 300 lira veririm :)
-
mkyb bunu yazdıemnimax bunu yazdımkyb bunu yazdıemnimax bunu yazdı
Hocam bi fotosunu atsan bende bu aralar 6 düşünüyorum benim içinde kozmetik önemli değil işimi görsün yeterki fiyat veremiyorum teli görmem gerek ;)
Adam zaten bi sürü fotoğraf eklemiş ?
Şey şimdi kafa yoğun olunca konuda uzun olunca sonuna kadar okuyunca unutmuşum bi an bilgi için teşekkürler hocam yanlış forumda canlılığı sağlıyorsun helal olsun bu ara gördüğüm en çok nicksin her yerdesin tebrik edeyim dedim :)
Bu nickin arkasında fikirler var ve fikirlere ban işlemez dostum. V for Mustafa.
Ban ile ilgili birşey çıkmadı azımdan ama hocam neyse sen iyisini bilirsin :) bu arada konu sahibi ne mesaj olarakta bende 5C takas teklifi sunuyorum telin hiç bir sorunu yok anlaşabilirseniz eğer ?
-
hahaha :) Yok be hocam, değer kıymet bilememek bu olsa gerek
Yoksa hiç kirli işlere bulaşmadan yürüdüm bu yolda :)Eyvallah hocam:) şöyle bakınıyorum fikirleri alayım diyorum
Sonuça cahiliz bu konuda öğrenerek gelişeceğiz :)Ya hocam affola, ben tam anlamadım sorayım o yüzden
Bana mı 5c'ile takas olur ? dedim yoksa
Takas etmek istediğin bir 5c var hazır konu varkan takasa sıcak
Bakanlar varsa ileteyim diye mi yazdım, Yanlış anlamamak adına sorayım dedim :) -
-
üstüne bana para verirsen alırım telefonu hacı:D
-
İkinci el iphone 6 fiyatı ortalama piyasa 1500 tl.
sarj aleti : 79,90
data kablosu : 29,70
ahize hoporlor 34,40
kulaklık : 49,00
yan ses ve mute tuşu : 49,90
Ekran : 299,90
kasa : 89,70
Toplam masraf 632,50 tl
Birde bunun üstüne telefonu tamir edicek arkadaşın istiyeceği para 250 tl toplam masraf 882,50 tl
Telefonun bu hasarlar ile edeceği fiyat ortalama : 617,50 tl
-
Speedyy bunu yazdı
hahaha :) Yok be hocam, değer kıymet bilememek bu olsa gerek
Yoksa hiç kirli işlere bulaşmadan yürüdüm bu yolda :)Eyvallah hocam:) şöyle bakınıyorum fikirleri alayım diyorum
Sonuça cahiliz bu konuda öğrenerek gelişeceğiz :)Ya hocam affola, ben tam anlamadım sorayım o yüzden
Bana mı 5c'ile takas olur ? dedim yoksa
Takas etmek istediğin bir 5c var hazır konu varkan takasa sıcak
Bakanlar varsa ileteyim diye mi yazdım, Yanlış anlamamak adına sorayım dedim :)Sana hocam :)
-
Kırık olsun iphone olsun kafasındaki insanlar oldukça 1000tl'de versen satılır bence.
-
Xsharez bunu yazdı
İkinci el iphone 6 fiyatı ortalama piyasa 1500 tl.
sarj aleti : 79,90
data kablosu : 29,70
ahize hoporlor 34,40
kulaklık : 49,00
yan ses ve mute tuşu : 49,90
Ekran : 299,90
kasa : 89,70
Toplam masraf 632,50 tl
Birde bunun üstüne telefonu tamir edicek arkadaşın istiyeceği para 250 tl toplam masraf 882,50 tl
Telefonun bu hasarlar ile edeceği fiyat ortalama : 617,50 tl
en saglikli fiyat bu.Tabi bi kalem eksik kalmis oda telefonu alacak adamin tamir vs olaylariyla ugrasmasi o yuzden duz 500 bence
-
hesabınızı yaparken orjinal apple ürünleriyle yapın,yoksa 5 liraya da data kablosu var :)