Ölü Terorist Ahmed :)
-
teomanyak bunu yazdı:
-----------------------------
terörist kavramini kim neye göre belirliyor. bu adamin adi neden ahmed, dile getirdigi seyler neden kli$elesmis ve köpeklesmis medyanin yaptigi propagandayla tipa tip ayni. eger icimizde bile teröristlerin 90%'nin müslüman oldugunu savunan varsa vay halimize. avrupali olmak istemiorm, amerikali olmak istemiorm. bu medeniyetsiz toplumun medeniyetlerinide almak istemiorm. türklerin ve müslümanlarin tarihleri ve kim olduklari belli, belli olmayan belli bir kitleyle dalga gecebilecegini sanan göt lalerinin ve bunlara yandaslik eden fahise ruhlu et yiginlarinin kim olduklari nerden gelip nereye gittikleridir.
-----------------------------ordaki komedi çok güzel olmuş o ayrı benim dediğim terörist olayı ise gerçek dünyadan,,,
gördüğünüz üzere hangi toplumların ne durumda oldukları belli senin neyi seçeceğin önemli deil zaten kurtuluş savaşında türkleri canavar sanıyorlarmış başka ülkelerden gelen anzaklar vs,,
müslümanlık ve modernlik bir arada olmaz o yüzden bakarsan arap ülkelerine göre kafir sayılırız zaten hiç biriniz gerçek müslüman değilisiniz ne konuşuyosunuz ?
neyse gerçek değil onu söylemek bana düşmez ama kendinizi bilin ona göre davranın sanki cami imamıymiş gibi hesap kesmeyin bana
sanki kimse bilmiyor farkli oldumuzu ne müslüman bi ülke ne laik ortasındayız farkındasınız sizde
-
ı kıll you koparıo mk:D