Ölüm Anında Yaşananlar
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
lan sorsunlar sorular sorun değil
azrail konusunu anlamadım
eceli gelen insan azrail i görür biliyorum ben
öyle değilse melek göremeden gidicez desene
-----------------------------olm herşeyin bi usülü adabı vardır elbet du bakalım bi ölde :D
ölmeye gerek yok olm
ölüme yaklaşsak yeter
zaten 7/24 gelio üç harfli dediğiniz yaratıklar bana
sıkıldım açıkcası :P -
hp32 bunu yazdı:
ölmeye gerek yok olm
ölüme yaklaşsak yeter
zaten 7/24 gelio üç harfli dediğiniz yaratıklar bana
sıkıldım açıkcası :P
-----------------------------aynen..ahh bi görsem ağızlarını burunlarını kırıcam...
-
Abi artık normal ölümler yok :) kalmadı
her yıl, çatıya çıkıp anteni değiştirenlerden bin 800 kişi can veriyor. Çatıdan düşen ama ölmeyenlerin sayısı da 2 bin civarında.
- Özellikle son yıllarda, cinsel ilişki sırasında ölenlerin sayısında oldukça büyük bir artış var. 1 yılda bin 500 kişi seks yaparken can veriyor.
- Dünyanın en zor mesleklerinden biri de kuşkusuz otomobil tamirciliğidir. Her yıl, bu iş sektöründe 900 kişi hayatını kaybediyor.
- En fazla ölümlerin yaşandığı iş kollarından biri de boyacılık sektörü. Dünya üzerinde her yıl bin 100 kişi, boya merdiveninden düşerek ölüyor.
- Her yıl 33 bin kişi, yanlış iğne nedeniyle ölüyor. Özellikle Afrika'da, bu tarz ölümler artık normal sayılıyor.
- Her yıl, gömlek veya pantolon düğmesi dikerken 299 kişi ölüyor. Dikiş sırasında iğneyi vücuduna batıranlardan bazılarının ölüm nedeni: Bulaşıcı hastalık.
- Her yıl, 2 bin 480 kişi ampul değiştirirken elektrik çarpması nedeniyle ölüyor.
- İlginç ölümlere maruz kalanlardan bazıları da kasa görevlileri. Her yıl ya soyguncuların kurşunu ya da müşterilerle tartıştıkları için 6 bin 500 görevli ölüyo -
2000+1500+900+1100+33000+299+2480+6500=47779 Kişi her yıl ölüyo :D ne kaldı abi ya
3milyar kişi olsa dünyada 3000000000/47779= 62789.0914 yıl da insan nesli tükenir :D doğum istatistikleri de var mı net bi hesap yapalım :D
-
Ben en cok yüksekten atlamayı severım:D
Demekki bilinçsiz atlasak bi yerden kalbimiz patlar he..
-
ben ameliyattayken 2 litreden fazla kan kaybettim ama diğer yandan da sıcak kan verildiği içn ve narkozlu olduum için bi poh hissetmedim :d uyandığımda üstümden kamyon geçmiş gibiydi ama :D hele geçen gece kalbime bişe sapladılar sanki aynı bi ışık yavş yavş söner gibi 2 sn de gözlerim yarım karardı böle sora kalbimdeki acı geçti ve herşey normale döndü :D aha dedim gidiom bu yaşta :d ama 2sn lik olay (:
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------2000+1500+900+1100+33000+299+2480+6500=47779 Kişi her yıl ölüyo :D ne kaldı abi ya
3milyar kişi olsa dünyada 3000000000/47779= 62789.0914 yıl da insan nesli tükenir :D doğum istatistikleri de var mı net bi hesap yapalım :D
-----------------------------var lisede bi hoca demişti sosyoloji hocamız yanlış hatırlamıyorsam 3 sn 1 yeni bebek dünyaya geliyor. tabi doğar doğmaz ölenler falan filan sayılmıo :S