Ölüm Tarihinizi Artık Bileceksiniz!
-
The_Cure bunu yazdıelcondor bunu yazdı
İngiliz billim adamları çok yüksekten uçmaya başladı,, 2 yıl önce okuduğum haberde de ingiliz bilim adamları uzaya bir yırtık açmak için gelmiş geçmiş en güçlü lazer üzerinde çalışıyorlardı.. Uzaya yırtık açıp başka bir alem var mı diye bakacaklarmış.. S.ke sürülecek akıl yok bunlarda...
Sike sürülecek akıl yok bunlarda diyorsun da adamlar her konuda bizden ileri.
Asıl senin gibi düşünen adamlarda sike sürülecek akıl yok hocam hiç kusura bakma. Bu mantık zaten bizi yedi bitirdi.
Uzaya yarık açmak sana ne kadar mantıklı geliyor.. Ben bu kritere göre yorumumu yaptım... Elbette çalışkan uluslar teknolojik olarak daha ileri olur.. Ama bir taraftan uzay sonsuz bir boşluktur diyen bilim adamları, aynı zamanda sonsuzluğu geçmeye çalışıyor....
Bilim adamı olmak havalı bir şey ama işte böyle kafayı sıyırma riski de var...
elcondor tarafından 13/Ağu/13 13:55 tarihinde düzenlenmiştir -
elcondor bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıelcondor bunu yazdı
İngiliz billim adamları çok yüksekten uçmaya başladı,, 2 yıl önce okuduğum haberde de ingiliz bilim adamları uzaya bir yırtık açmak için gelmiş geçmiş en güçlü lazer üzerinde çalışıyorlardı.. Uzaya yırtık açıp başka bir alem var mı diye bakacaklarmış.. S.ke sürülecek akıl yok bunlarda...
Asıl senin gibi düşünen adamlarda sike sürülecek akıl yok hocam hiç kusura bakma. Bu mantık zaten bizi yedi bitirdi.
Uzaya yarık açmak sana ne kadar mantıklı geliyor.. Ben bu kritere göre yorumumu yaptım... Elbette çalışkan uluslar teknolojik olarak daha ileri olur.. Ama bir taraftan uzay sonsuz bir boşluktur diyen bilim adamları, aynı zamanda sonsuzluğu geçmeye çalışıyor....
Bilimin sınırı yoktur.
-
ben günde 1 paket sigara içiyorken analizi yaptırırım 60 yıl var der sonra ibnelik olsun diye 3 pakete çıkarırım erken ölürüm yeterki bu amk salakları göt olsun. bu haber resmen mynet kokuyor ayrıca ölüm tarihini saptamakta imkansız.
-
ExpirE bunu yazdı
bilim adamları hep tanrının ekmeğiyle oynamışlardır :)
güzel tespit
-
Zeytun-i bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıZeytun-i bunu yazdımRBerkay bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
bir ran illimunadi mi açtı bu başluğu acep dedim olmadı senmişsin.
asdsadsad :D (benim illimünatici olmadığımı nerden biliyosun)
Yoksa sen ∆ ?
Puşt işte nolcak.. Milletin inancıyla alay edenler şöyle "yanımda olsa da patlatsam bitane" istiyorum
sen ne diyorsun lan değişik ?
Sana demedim olm alıntı da yanlışlık yapmışım. ilk sayfada hıyarın biri bilim adamları allahın ekmegiyle oynuyor yazmış ona diyecektim düzelteyim hatamı pardon
-
Your Date of Demise is
16 April 2050amarika yazınca bu çıkıyo
Your Date of Demise is
6 October 2044türkiye yazınca da bu
-
Facebookda ki nasıl ölüceksiniz uygulamasına gitmezse muhabbet iyidir.
-
elcondor bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıelcondor bunu yazdı
Birazcık kuantum mekaniği okumuş olsaydın bu konuşmayı hiç yaşamamış olurdun.
-
-
mfatihbodur bunu yazdıZeytun-i bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıZeytun-i bunu yazdımRBerkay bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
bir ran illimunadi mi açtı bu başluğu acep dedim olmadı senmişsin.
asdsadsad :D (benim illimünatici olmadığımı nerden biliyosun)
Yoksa sen ∆ ?
Puşt işte nolcak.. Milletin inancıyla alay edenler şöyle "yanımda olsa da patlatsam bitane" istiyorum
sen ne diyorsun lan değişik ?
Sana demedim olm alıntı da yanlışlık yapmışım. ilk sayfada hıyarın biri bilim adamları allahın ekmegiyle oynuyor yazmış ona diyecektim düzelteyim hatamı pardon
Bana diyo :D :D ayyyy keşke yanımda olsan bebikim ;) çok özledim seni
ExpirE tarafından 13/Ağu/13 20:35 tarihinde düzenlenmiştir