folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ölüm Tarihinizi Artık Bileceksiniz!

Ölüm Tarihinizi Artık Bileceksiniz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    elcondor bunu yazdı

İngiliz billim adamları çok yüksekten uçmaya başladı,, 2 yıl önce okuduğum haberde de ingiliz bilim adamları uzaya bir yırtık açmak için gelmiş geçmiş en güçlü lazer üzerinde çalışıyorlardı.. Uzaya yırtık açıp başka bir alem var mı diye bakacaklarmış.. S.ke sürülecek akıl yok bunlarda...

Sike sürülecek akıl yok bunlarda diyorsun da adamlar her konuda bizden ileri.

Asıl senin gibi düşünen adamlarda sike sürülecek akıl yok hocam hiç kusura bakma. Bu mantık zaten bizi yedi bitirdi.

Uzaya yarık açmak sana ne kadar mantıklı geliyor.. Ben bu kritere göre yorumumu yaptım... Elbette çalışkan uluslar teknolojik olarak daha ileri olur.. Ama bir taraftan uzay sonsuz bir boşluktur diyen bilim adamları, aynı zamanda sonsuzluğu geçmeye çalışıyor....  

Bilim adamı olmak havalı bir şey ama işte böyle kafayı sıyırma riski de var...

elcondor tarafından 13/Ağu/13 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    elcondor bunu yazdı

İngiliz billim adamları çok yüksekten uçmaya başladı,, 2 yıl önce okuduğum haberde de ingiliz bilim adamları uzaya bir yırtık açmak için gelmiş geçmiş en güçlü lazer üzerinde çalışıyorlardı.. Uzaya yırtık açıp başka bir alem var mı diye bakacaklarmış.. S.ke sürülecek akıl yok bunlarda...

Asıl senin gibi düşünen adamlarda sike sürülecek akıl yok hocam hiç kusura bakma. Bu mantık zaten bizi yedi bitirdi.

Uzaya yarık açmak sana ne kadar mantıklı geliyor.. Ben bu kritere göre yorumumu yaptım... Elbette çalışkan uluslar teknolojik olarak daha ileri olur.. Ama bir taraftan uzay sonsuz bir boşluktur diyen bilim adamları, aynı zamanda sonsuzluğu geçmeye çalışıyor....  

Bilimin sınırı yoktur. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ben günde 1 paket sigara içiyorken analizi yaptırırım 60 yıl var der sonra ibnelik olsun diye 3 pakete çıkarırım erken ölürüm yeterki bu amk salakları göt olsun. bu haber resmen mynet kokuyor ayrıca ölüm tarihini saptamakta imkansız.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

bilim adamları hep tanrının ekmeğiyle oynamışlardır :)

güzel tespit

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

bir ran illimunadi mi açtı bu başluğu acep dedim olmadı senmişsin.

asdsadsad :D (benim illimünatici olmadığımı nerden biliyosun)

Yoksa sen ∆ ?

Puşt işte nolcak.. Milletin inancıyla alay edenler şöyle "yanımda olsa da patlatsam bitane" istiyorum

sen ne diyorsun lan değişik ?

Sana demedim olm alıntı da yanlışlık yapmışım.  ilk sayfada hıyarın biri bilim adamları allahın ekmegiyle oynuyor yazmış ona diyecektim düzelteyim hatamı pardon

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Your Date of Demise is
    16 April 2050

amarika yazınca bu çıkıyo

Your Date of Demise is
    6 October 2044

türkiye yazınca da bu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Facebookda ki nasıl ölüceksiniz uygulamasına gitmezse muhabbet iyidir.

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    elcondor bunu yazdı

Birazcık kuantum mekaniği okumuş olsaydın bu konuşmayı hiç yaşamamış olurdun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=gf1BykSMfYs

Tamam vurmayın beyler.. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

bir ran illimunadi mi açtı bu başluğu acep dedim olmadı senmişsin.

asdsadsad :D (benim illimünatici olmadığımı nerden biliyosun)

Yoksa sen ∆ ?

Puşt işte nolcak.. Milletin inancıyla alay edenler şöyle "yanımda olsa da patlatsam bitane" istiyorum

sen ne diyorsun lan değişik ?

Sana demedim olm alıntı da yanlışlık yapmışım.  ilk sayfada hıyarın biri bilim adamları allahın ekmegiyle oynuyor yazmış ona diyecektim düzelteyim hatamı pardon

Bana diyo :D :D ayyyy keşke yanımda olsan bebikim ;) çok özledim seni

ExpirE tarafından 13/Ağu/13 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
Toplam Hit: 3844 Toplam Mesaj: 32