folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ölümden Sonra Ki Direlişin Kaynağı Olan Acbü"Z-Zeneb ..

Ölümden Sonra Ki Direlişin Kaynağı Olan Acbü"Z-Zeneb ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    Omnuarliti bunu yazdı:

tugra bunu yazdı:

ama bu da bir gerçek bu soruyu daha önce insanlar soruyor ve bu ayet iniyor .. yok olan cesetler nasıl dirilecekler diye bilimsel değil açıklayın diyen arkadaşlar için ;

---------

HolySeclorum bunu yazdı:

Ayrıca yoktan var edilmeye inanıyosunuz ama öldükten sonra tekrar dirilmeyi böyle bişeye bağlıyosunuz...

bencede.. aslında onlarda buna bağlamıyor ama buna bağlayanlara (ancak bu şekilde akıllarında tasavvur edebilen)kesime açıklamak için bi yöntem bulmuşlar.

(öldükten sonra dirilmeye inanman için islama inanman gerekmiyor matematiğe inan kafi.. )

senin ne demek istediğini kime ne söylediğini gene anlamadım ama laf şahsımaysa kafan rahat olsun her ikisine de inancım sonsuz..

keza ikisinin de yolu bir ikisi de bir bütün yeri geldiğinde ise birinin müjdelediğini diğeri doğruluyor...

Benim de demek istediğim evet ikimizin dediğide aslında aynı yere çıkıyor.Ama neden ısrarla insanlara gösteremeyeceğimiz bir madde vardır diyorsunuz?böyle bi madde varsa zaten göstermeniz gerekir.yoksa daha iyi aklımızda canlandırmak için niye böyle bir madde varmış gibi hayal ediyoruz ki?

sizin şuan var olmanız, benim şuan varolabilmem zaten tekrar yok olup tekrar var olabileceğimizin delilidir.

Hatta daha önce varolup yokulup tekrar varolmuş olabileceğimiz dahi ihtimal dahilindedir(elli ilk öpücük filmindeki gibi her sabah aynı güne uyanma yAdA dejavu gibi konularda geniş zaman kipinde hep mantık dahilindedir.ve yalnızca bilimkurgu değildir) 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
Toplam Hit: 11070 Toplam Mesaj: 42