folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümsüz Canlı Bulundu !

Ölümsüz Canlı Bulundu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

RevengeX bunu yazdı:

İlluminati hocam bu ne terbiyesizliktir yaa ölmeyen canlı mı olurmuş bak Kuran'da ne diyor;

Al-i İmran Suresi, Ayet 185- Her canlı ölümü tadacaktır.

Burda ne yazıyosa odur :P :D

Bazı arkadaşlar çok Süper kahraman filmi seyrediyor galiba,ne yaparsan yap vur gebert fırlat uçur ozaman ölmezse ölümsüz budur gibisinden konuşmuş :D

Adam bilimsel içerikli bi konu açmış millet gelip ayet veriyor yahu şaka gibi :D

Burada dikkat edilmesi gereken şey, o canlının hiçbir tehlike görmemesi halinde sonsuza kadar yaşamasıdır.

Bir insanı,bitkiyi,hayvanı istersen havadaki toz sayısının bile bilindiği bir odaya koy hertürlü imkanı sağla,yaşayacağı zaman miktarı bellidir.

Ama bu canlının böyle bir problemi yok eleman sonsuza kadar yaşıyor,ölümsüzlükten kasıt budur,merak etmeyin din elden gitmiyor :D

Böyle fırsat buldu mu Allahın diniyle dalga geçiyorsunuz ya hemen, sanmayın ki gün gelecek bu yaptıklarınız yanınıza kalacak. Mutlaka ki bir gün anlayacaksınız el mi yaman bey mi yaman umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz havanyaşar ve musketin ki gibi...

adam olun bre kafirler.

ne diyorsun lan sen, sen kimsin de bizim dinimize laf ediyorsun.

burada adam bilimsel bir konu açmış, hücre yenilenmesine dair bilimsel gelişmeler olabileceğinden bahsetmiş, sizin konuyu getirdiğiniz yere bak.

uzak duralım bilimden, imkansızdır çünkü, bunları araştırırken varılacak buluşlara da gerek yok.

bir de dinciyiz diye geçiniyorsunuz.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bunlardan bir tane alıp evde beslemek lazım ne yemek ister ne su koy kavanoza yaşasın :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Kardeşim ölümsüzlük ne demek !

-- Aaa Mahmut ne yaptın abi..

-Ne oldu lan?

--Öldürdün onu..

-Ölümsüz demedin mi lan sülo..

Ek: Konuya diyecek lafım yok, ne güzel bilim adamları araştırmış bulmuş, ancak koşula bağlılık söz konusu..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Böyle fırsat buldu mu Allahın diniyle dalga geçiyorsunuz ya hemen, sanmayın ki gün gelecek bu yaptıklarınız yanınıza kalacak. Mutlaka ki bir gün anlayacaksınız el mi yaman bey mi yaman umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz havanyaşar ve musketin ki gibi...

Allah Allah,attığım postu tekrar tekrar okudum aceba yanlışlıklamı alıntı yaptın diye ama dinle dalga geçtiğim yeri ve "yaptıklarım" kısmını bulamadım bir türlü.

Ki ben Aleviyim profilimden de görebileceğin gibi,Din,Kuran,Allah,Müslümanlık nedir bunları bilirim ve dipnot olarak da bu sitede ben gibi Kuran okumasını ve anlamasını bilen mürid sınırlıdır.

Seninle benim aramdaki tek fark şudur ki ben her olaya din'en bakmam.Dinin devreye gireceği yerler vardır,girmeyeceği yerler vardır.

Din oyuncak değildir,her konuda zırt diye ortaya atılmaz,bi önceki postta dediğim gibi din elden gitmiyor merak etmeyin :)

Bu konuda "bilimsel" bir olay vardır hatta çığır açacak bir olay bu ve arkadaş paylaşmış bak ne güzel haberin oldu.

Son olarak; bu konuyu Din Allah Ayet diye savunacağınıza geniş olun ve düşünün biraz kafa yorun,kısadan hemen birşeylerle bağdaştırmayın,sizin yaptığınızı herkes yapar,alır bi ayet bulur Allah Kitap der hoopp konu sapar amacından,yapmayın bunu geliştirin biraz kendinizi yeni şeylere açık olun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eh be kardeşim konuyu ne hale getirdiniz

Ben bunun geliştirilmesi sonucunda yapay organlar vs.. bunlarla beraber bilim adamlarının insan ömrünü sınırsız yapmasından belkide insanlık tarihini değiştirecek bi keşiften bahsediyorum. Al işte insanlara vs.. bi şekilde olurda uyarlanabilirse kazalar şu bu dışında ölmeyecek ?

Konu geldi gene ayetlerle dinlerle şuna buna birbirine girmeye

Korkmayın bilader bizde elhamdurillah müslümanızda kimsenin dine laf ettiği yok

Diyosunuz ki Allah'ın dediği olur herkes ölecektir ?

E tamam Allah dediyse olur bizde aksini demedikki ?

E tamam zaten kimse size bu canlı siksen ölmez demedi ki zaten neyin telaşındasınız ?

Ölüyo işte rahatladınızmı başın göğe erdimi ?

Adam gibi bi gelişmeden bilimsel bişiden bahsedelim dedik belki yeni fikirler gelişmeler ortaya çıkar dedik gene bok oldu konu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

adamlar araştırmış bulmuş etmiş bizimkiler hala herkes ölücek kardeşim diyip ayet veriyo.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

insanlarda öyle bişey olsa işe yaramaz ama... kavgada yumurtaya dönüşürsün daha pis kırarlar falan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bayadır vardı bu yaw..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Kur'an-ı Kerim'i falan geçtimde burdaki arkada$lar sonsuza dek ya$ayabiliyo falan demi$, sonsuza kadar ya$adığını ispat ederseniz inanırız.
    İspat edemeyeceğinize göre bu canlıda ölümlü.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de bir tane 'neredeyse' ölümsüz canlı keşfetmiştim.

Lağımdan çıkmış garip bir böcekti. Kayayla taşla ezmiştim ölmemişti yaratık. En sonunda biz kaçmıştık.

.
Toplam Hit: 5206 Toplam Mesaj: 34