Ölümsüz Olsanız Ne Yaparsınız Nasıl Hissedersiniz ?
-
karnımı pıçakla yararım içime bakarım ne var ne yok die
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
-----------------------------muhahahahahhahah
Hajılar hiç biriniz ölümsüz olamassınız :D
bunlar tatlı hayaller he başlamışken ben ölümsüz olsam spidermeni öldürürdüm :D sonra da mari cine'ye atlardım zükerdim sonra bidaha zükerdim sonra da üzerine bi sigara yakar yatar kıs kıs gülerdim :)) hayal kurmuşken tam olsun :))
-
bu genel değil düpe düz geyiq lik konu :| nasılsa böyle bi şey olmucana göre kendime ne die özellik yüklemek için düşüncemi boşa harcıyımki
-
teknik oalrak ölümsüzlük 20-30 yıl sonra gerçekleşcek.Nedenini sormayın bi haberde okumuşdum ukraynalı bilim adamları yaşlanmayı önleyen bi tedavi geliştiriyoralrdi.Ama yaşlanmayı durduruyordu.Yani 2 metrelik bi zenciyle 1v1 kalırsanız işiniz biter:DYada Hitmen Codename 47 gibi biri gelir.Sizi MP5 le mermi manyagi yapar.Sonra sizi klozete taşır :)))Ama ölümsüz olsaydım varyaa offff.Angelina jolie ye atlardım.Sonra jessica alba,sonra beyonce,sonra ibo yu öldürüp.Yeni çıkarttıkları dansöze atlardım :))) Sonra gasp yapardım.amerikan filimlerindeki zenciler gibi markete dalıp.Herşeyi yere indirirdim :)))
-
Kahrolur Kederimden ölürdum herhalde:)
-
it gibi çalışırdım,100 yıl çalışıp 100 yıl yerdim.
bide hatunlaru düzerdim harbi
yada bosver böyke sakatca gösteriler yapıp paranın gözüne vururdum.
-
herkes atlamayı zıplamayı zükmeyi felan düşünüyo
misal biri beyaz sarayı basardım biri angelinaya atlardım felan demiş
ölümsüzsünüz ama süper güç yokki
yakalarlardı , alır tıkarlardı içeri sonrada nasa sizi neptüne yollarlardı :D
oraya kadar artık gidilirmi gidilmezmi kalırdınız boşlukta
ama sadece 10 dk lığına zamanı durdurabilme imkanın olsa ne manyak olurdu (hemde heycanlı) :p -
zamanı gelince gebeririz aq ne gerek var
-
Neden özel güç yokmuş biz burda hayal kuruoruz ölümsüzlük varsa özel güçte var olmaz ole ozel gücün içine her bi bok girer arkadaş süpermenden spidErman a zamandan mekana kadar hepisi olsun ole atlayıp zükmesi daha heycanlı :D
he bide güçlerim olsaydı angelinadan önce magnum reklamlarında var ya bi gacı tony parkerin çaktığı ona atlardım deli bişe hatta toni parker evlencem diyince klüp izin vermemişti performastan düşersin die :D ben düşmem evlenirim
-
ölümsüz olmak istemezdim ama istegimde zamanı durdurabilmek isterdim off neler yapılmazki herkes donmus ken sein tek basına dolasman istedigini yapman kimsenin haberinin olmamaması (zaman omayınca zaten yaslanmassın diyebilirsiniz ama zaman sizin haricinizdekiler için durcak sizin işliycek)