folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümsüz Olsanız Ne Yaparsınız Nasıl Hissedersiniz ?

Ölümsüz Olsanız Ne Yaparsınız Nasıl Hissedersiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    karnımı pıçakla yararım içime bakarım ne var ne yok die
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
    -----------------------------

muhahahahahhahah

Hajılar hiç biriniz ölümsüz olamassınız :D

bunlar tatlı hayaller he başlamışken ben ölümsüz olsam spidermeni öldürürdüm :D sonra da mari cine'ye atlardım zükerdim sonra bidaha zükerdim sonra da üzerine bi sigara yakar yatar kıs kıs gülerdim :)) hayal kurmuşken tam olsun :))

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    bu genel değil düpe düz geyiq lik konu :| nasılsa böyle bi şey olmucana göre kendime ne die özellik yüklemek için düşüncemi boşa harcıyımki

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    teknik oalrak ölümsüzlük 20-30 yıl sonra gerçekleşcek.Nedenini sormayın bi haberde okumuşdum ukraynalı bilim adamları yaşlanmayı önleyen bi tedavi geliştiriyoralrdi.Ama yaşlanmayı durduruyordu.Yani 2 metrelik bi zenciyle 1v1 kalırsanız işiniz biter:DYada Hitmen Codename 47 gibi biri gelir.Sizi MP5 le mermi manyagi yapar.Sonra sizi klozete taşır :)))Ama ölümsüz olsaydım varyaa offff.Angelina jolie ye atlardım.Sonra jessica alba,sonra beyonce,sonra ibo yu öldürüp.Yeni çıkarttıkları dansöze atlardım :))) Sonra gasp yapardım.amerikan filimlerindeki zenciler gibi markete dalıp.Herşeyi yere indirirdim :)))

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Kahrolur Kederimden ölürdum herhalde:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

it gibi çalışırdım,100 yıl çalışıp 100 yıl yerdim.

bide hatunlaru düzerdim harbi

yada bosver böyke sakatca gösteriler yapıp paranın gözüne vururdum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

herkes atlamayı zıplamayı zükmeyi felan düşünüyo
    misal biri beyaz sarayı basardım biri angelinaya atlardım felan demiş
    ölümsüzsünüz ama süper güç yokki
    yakalarlardı , alır tıkarlardı içeri sonrada nasa sizi neptüne yollarlardı :D
    oraya kadar artık gidilirmi gidilmezmi kalırdınız boşlukta

ama sadece 10 dk lığına zamanı durdurabilme imkanın olsa ne manyak olurdu (hemde heycanlı) :p

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    zamanı gelince gebeririz aq ne gerek var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Neden özel güç yokmuş biz burda hayal kuruoruz ölümsüzlük varsa özel güçte var olmaz ole ozel gücün içine her bi bok girer arkadaş süpermenden spidErman a zamandan mekana kadar hepisi olsun ole atlayıp zükmesi daha heycanlı :D

he bide güçlerim olsaydı angelinadan önce magnum reklamlarında var ya bi gacı tony parkerin çaktığı ona atlardım deli bişe hatta toni parker evlencem diyince klüp izin vermemişti performastan düşersin die :D ben düşmem evlenirim

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ölümsüz olmak istemezdim ama istegimde zamanı durdurabilmek isterdim off neler yapılmazki herkes donmus ken sein tek basına dolasman istedigini yapman kimsenin haberinin olmamaması (zaman omayınca zaten yaslanmassın diyebilirsiniz ama zaman sizin haricinizdekiler için durcak sizin işliycek)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 4635 Toplam Mesaj: 39