Ölümü Göze Alıyor (360 Km Son Sürat)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bende merak ettim bunu ya acaba türkiyedemi gercekten oda var. bildiğim kadarıyla en baba motor 335km hız yapıyor daha ilkkez 360 gördüm, ibrede bi yamuk olmasın

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Yok ya harbi harbi 360 bence adam deli gibi gidiyor.
    Bu motor Türkiyede ahhh a.q ne ya bunun modeli...
    Tam nette çıkmamışki.

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    yok abi 360km bana inandırıcı gelmedi şahsen tünele girdiğinde yukarıdaki lambalar tek parca olacağını düşünüyorum ama videoda parca parca benim düşüncem kadran 360km olmayabilir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    abi bu motor olsa olsa ducatı 999 dur ducatı den daha fazla hız yapan motor tanımam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    çüş bee ...

okadar süratte motor nası duruyo havada ya arabalar bile atıyo kendini ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Stifler Demişsin honda cbr 1000rr kıçını yırtsa 300 bsıyor honda cbr 1000rr kimki kawasaki zx14r lar çıktı 1400 lük motor size o videoda olan motorun markasını da söliyeyim Suzuki HAYABUSA yada kawasaki zx14r Biz biliyoruz da işimizi eğer isteyen olursa ben izmirde çeşme otobanındaki 3 kmlik düz yolda isteyen kişiyle kapışırım bendede kawasaki zzr1100 var :))) eğer motor ile ilgili bişe danışmak istiosanız bana gelin :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Arkdaşlar bu 360 km hızla gitmiyor çünkü elektirik direkleri arasındaki mesafe yani daha 300 km/h civarında saniyenin yarısı kadar zamanda yol alıyor kısacası o hız da direkler yanından daha süratle geçmesi lazım boru değil 360 km'den bahsediyor yani ben pek inanmadım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    http://www.kawasaki-turkiye.com/ kawasaki zx14r yi bulabilecekmisin bakalım bokee :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nemesis
    Nemesis's avatar
    Erkek
    hacı haklısın motorsiklet suzuki hayabusa 1300rx abi bunda zaten 360 ibre var adamda kapamış a.q ben 270 falan basıyom yol ip oluyor bende soölemesi ayıp yamaha 750r varda ondan şeyyetirdim :D

!!! ---Biomedical Technician---!!! .."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    motor suzuki hayabusa GSXR-1300 yai ayrıca yeni modelleri 360ı basamıyo sınırlamadan dolayı kısıtlayıcı bokee sende zzr1100 naptın ya on senelik motor hararet makinası ayrıca zx14R diye çıkmadı zzr1400 diye çıktı kawasaki nin modeli...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 6836 Toplam Mesaj: 31