Ölüp Sonra Dirilen Kanser Hastası Adam
-
Tanrı'ya sordum en iyi din hangisi diye
TANRI: İLGİLENMİYORUM.
salvia divinorum etkisi bu adam aşırı doz almış
-
Kutikula bunu yazdı
Salvia'ya baya abandım ama hiç tanrıyla konuşma deneyimim olmadı. Gerçi uzaylılar burdan gitti diye duvarın içinden geçmeye çalışırken kafayı şişirdiğim bir video var daskfjsdak.
-
KrypT bunu yazdıKutikula bunu yazdı
Salvia'ya baya abandım ama hiç tanrıyla konuşma deneyimim olmadı. Gerçi uzaylılar burdan gitti diye duvarın içinden geçmeye çalışırken kafayı şişirdiğim bir video var daskfjsdak.
bu adam direk tarlasına atlamış bence yoksa o kafa kolay kolay olmaz yani :D
-
Kutikula bunu yazdıKrypT bunu yazdıKutikula bunu yazdı
bu adam direk tarlasına atlamış bence yoksa o kafa kolay kolay olmaz yani :D
Arkadaş bu söze ne güldüm :D :D:D:D
-
Uhuu salvia anılarımın çoğu vidyoludur. Üşenmeyip hdd'lerden bulsam ve birleştirip nete koysam Harold and Kumar'dan daha komik film çıkar lan. Buggs Bunny'le birebir sohbet etmiş arkadaşım var abi heheeyt oturma odasında girdaaaaaap diye çığlık atan mı ararsın hdshfdsfjsdnjsdvs. Keşke legal olaydı hala ake.
-
Amcam sağlam sıkmış mübarek
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ölüm anında bedeninden yükselmiş ve ışığın içine girmiştir. Evrene duyduğu merakı nedeniyle varoluşun derinliklerine götürülmüş ;hatta büyük patlamanın gerisindeki enerji boşluğu , hiçliğe kadar. Bu yaşadığı deneyim esnasında reenkarnasyon ile ilgili çok büyük miktarda bilgi edinme imkanı bulmuş ve bu yaşadığı ölüm deneyiminden geri dönüşünde bazı bilimsel buluşları da beraberinde getirmiştir.
Tek kelime ile Tırt gerisini okumak bile çaba fazlası...
hatayi tarafından 21/Eki/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Quantum Biyoloji den sonrasını okumadım
-
Bu yazının çok düzemece olduğu belli.
Bunu bana Yaşam Koçu & NLP Uzmanı olarak iş yapan biri gönderdi.
Neyse hayırlısı ne diyelim. İçinde faydalı şeyler olsada ayakta serap gören birinin yazısı gibi geldi banada.
-
özet: vahdet-i vücud, en-el hak ve lsd benzeri uçuk deneyim.