Ölürken Gol Atmak (Güle Güle Brian)
-
hassiktir ya tuylerim diken diken oldu
tam dondum buraya yazacaktim pc bile cildirdi
mavi ekran hatasi verdi amk.
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
la iki tane sübyan şimdi bunu seyrettimi anlamlı gelir ciddiye alır duygusala baglar, yazık ya... intihar zayıflıktır gençler kendini aşşagılamanın en kolay yoludur (bana göre)
----------------------------- -
Gerçekten güzelmiş. Durumu çok iyi anlatmışlar.
Karıda harbi motormuş.
-
arkadaşlar bu videodaki tema intihar değil. "güven" dir.
Brian'ın karısını gördükten sonraki tepkisine bakın. izleyin tekar. aynı şekilde el sallayabilir miydiniz ? siz olsaydınız ne yapardınız ? ömrünüz boyunca borçlu olacağınız hissini size kakalayan, yutturan erkek/kadın ın; aslında öyle olmadığını anladığınızda...?
-
keşke ilk önce karısıyla, karısının sevgilisini kendi kanlarında boğma gibi bir şansı olsaydı... en azından hayatının geri kalanını mutlu mesut yaşardı.
-
lan bi özet geçmediniz alacağınız olsun?
-
lalada bunu yazdı:
lan bi özet geçmediniz alacağınız olsun?
-----------------------------adam intihar edio kuvette tamda o sıra motorun birisi geliyo banyoya. o sırada pc mavi ekran hatası verdi hahahah :D
ama video cok güzel tesekkürler..
-
ya herfin teki (brian) iş adamı ama hayatının mutsuz gttiğine inanıyo özelliklede son 2 3 senede.
bu süre içerisindede sürekli intiharı düşünmüş. intihar onun için kurtuluş olacakmış, arkadaşlarından hiç kimseninde yanında olmaması bunu dahada tetikleyici etken olmuş. (olay banyoda anlatılıyo, adam sigarasını içerken bi yandanda küvet su ile doluyo. sigarasını bitirdikten sonra küvetin suyunu kapatıp içine giriyo)
anlatıyo hayatından sıkıldığını mutsuz olduğnu. ama hep yanında olan bi kişiyi unutmadığnıda sölüyo unutamicanıda.. karısı..
bu aradada küvetdeki su kırmızıya dönüşüyo ve suyu tamamen kaplıyo.
içeriden sesler geliyo. ses gittikçe yaklaşıyo ve banyonun kapısı açılıyo yavaş yavaş. içeri önce sırtı dönük karısı onun önündede karısını sömüren sevgilisi..
brian bi selam çakıyo ölürken boşa ölmediğini gösteriyo :/ gibimsi bişi.
-
NovalgiN bunu yazdı:
Brian'ın karısını gördükten sonraki tepkisine bakın. izleyin tekar. aynı şekilde el sallayabilir miydiniz ? siz olsaydınız ne yapardınız ? ömrünüz boyunca borçlu olacağınız hissini size kakalayan, yutturan erkek/kadın ın; aslında öyle olmadığını anladığınızda...?
-----------------------------Hoca ben anlamadım. Şimdi el sallaması felan ne anlama geliyor? Aslında öyle olmadığını anladık kadının, ne oldu? İntihar için mantıklı bir sebep mi oldu. En önemlisi brian, golü nasıl attı? Gerçekten bir anlam çıkaramadığım için soruyorum
-
diamonique bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Hoca ben anlamadım. Şimdi el sallaması felan ne anlama geliyor? Aslında öyle olmadığını anladık kadının, ne oldu? İntihar için mantıklı bir sebep mi oldu. En önemlisi brian, golü nasıl attı? Gerçekten bir anlam çıkaramadığım için soruyorum
-----------------------------sanirsam karisinin onu aldattigindan emin degil ama yinede olmek istiyor
tam ölürken aslinda intihari bosuna etmedigini karisinin onu aldattigini goruyor gibi bisey