Omerta - Barafranca
-
bende kasıyodum evlenıcekdım manıtada bulmusdum ama öldurduler benı gtvrn tosbağalar :S ıyı organıze olalım aile kuralım kuzucuklar yanı sizde uyarsa bısyler yapalım ıste :D
-
o oyunun ben töbe ya başladım bırakamıyorum:S
süper ama :=9 ing ler ne hocam?
-
vayyy tahribata bak hepsi barafranca kasıyomuş beyler ingim " narqoz " para istemeyinde :D beklerim ya konuşalım oyunda
-
yeni moda degil be arkadas bende sabaha karsı bir zamanda öldürülmüştüm aile ile birlikte =)
-
adana01 bunu yazdı:
-----------------------------vayyy tahribata bak hepsi barafranca kasıyomuş beyler ingim " narqoz " para istemeyinde :D beklerim ya konuşalım oyunda
-----------------------------böle biri bulunamıyo narqoz :D açmıyız olm biz ne para isticez D:D:D
ing melenkolia
mesaj atta konuşalım :)
pic_boy nekadar istiyosun 100k yeter mi mesaj at konuşalım gözüm
-
meraktan baktımda burda kuamrhane nebileyim fabrika filan biseyler isyeri kuramıyormusun __??=
-
bende bir ara kasıyordum fakat oyunda türk düşmanlığının olmasından dolayı bıraktım adamlar hiç acımıyor direk saldırıyorlar özellikle brezilyalılar..
-
:D geçen bizim aile savaşa girdi asas sıktı bana cevap verdim kamile canı mı düşüktü ne solcirla asas öldürdüm :D birazdaha büyüyüm dalga geçicem :D screen leri aldım
-
ing simon benim yardimlarinizi bekliyorum... herkez yazsin
-
bnde yeni başladım yardımları bekliyorum :D
Toplam Hit: 8489 Toplam Mesaj: 31