Omurilik Tümörü
-
Malign değilse Sanlısınız.. Gecmıs olsun..
-
DracuLax bunu yazdı
Malign değilse Sanlısınız.. Gecmıs olsun..
inşallah hocam araştırıyoruz şuan hastaneler, doktorlar bakalım ne yönde ilerlicez.
-
Allah acil şifalar versin inş 🙏
-
Geçmiş olsun kardesim. Birkaç isim önerebilirim ama en çok Azmi Hamzaoğlu ismi ağır basar. Florence Nightingale de görev yapmakta. Özel olmasın, üniversite veya devlet olsun dersen araştırabilirim. Yalnız bana fztserkan@hotmail.com mail adresinden şehir ve devlet-özel tercihlerini yazabilirsen sevinirim. Burayı çok sık kullanamıyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
-
Allah şifa versin...
-
Kardeşim allah şifa versin
prof Dr Nejat AKALAN beyin ve sinir Cerrahı çok sağlam hocadır ama sizin konu branşında mı bir sor istersen. İstanbul’da medipolde Cumartesi günleri Ankara’da oluyor.
Kendisi şahsen tanıdığım ve çok sevdiğim beyefendi kaliteli bilgili bir hocadır. Kızımla çok ilgilenmişti sağolsun oradan biliyorum
İnternette numarası ve kendisi hakkında baya bilgi var.
-
Geçmiş olsun. Allahtan şifalar diliyorum.
-
iki doktora daha gösterdik sonuçları ikiside tümör değil boyunda fıtık olduğunu söyledi bir tanesine götürüp bu hafta tekrar muayene ettiricez bakalım yoluda ona gööre çizicez. cümleniz sağolun varolun. mail bırakan isim veren hocalar onlara da bakıcam bugün .
-
işin onkoloji bölümünü bilmem ama omurga cerrahisinde Prf. serdar özgen aslen skoljoz uzmanı
-
Geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin.