Ön Ödemeli Kredi Kartı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Son 1 sene içinde tüm kredi kartlarımı iptal ettirdim 2 tanesini de yapılandırdım yaklaşık 12 ay bir ödeme takvimi var.

Kredi kartı kullanmak istemiyorum borç ile iş yapmak istemiyorum banka kartı / nakit kullanmak istiyorum fakat.

Özellikle MTV ve Gelir vergisi gibi ödemelerde devlet banka ödemesini teşvik edeceğine bankamatik kartı ile ödemeyi yasaklamış bundan dolayı bu ödemeleri yaparken arkadaşlardan rica edip onlara havale yapıp onların kredi kartını kullanmak zorunda kalıyorum.

Yine aynı şekilde 3 ay önce hepsiburada.com üzerinden KARTSIZ TAKSİTLİ kampanyası ile bir ürün satın aldım , fakat adı üstünde kartsız taksit olsada bunun ödemesi sadece kredi kartı ile oluyormuş ürün geldi kullanmaya başladım ödemesini yapıcam sistem onay vermiyor müşteri hizmetlerini aradım dedim ki benim kredi kartım yok KREDİ KARTIM OLMADIĞI İÇİN kartsız taksit ile ürün aldım diyorum , biz sadece kredi kartı ile taksit ödemesi kabul ediyoruz diyor , EFT yapayım havale yapayım yada sktr edin taksidi hepsini peşin ödeyeyim hayır kredi kartı dışında bir ödeme seçeneğimiz yok dedi , peki ne yapacağım ben şimdi kartım yok eşimin de yok anneminde yok ne yapayım dediğim de bir arakdaşınızın kartı ile ödemeyi yapın diye akıl verdi.

Neyse işin sonucuna gelecek olursak bazı fatura ve vergi ödemeleri için kredi kartı şart , ancak mevcut yapılandırmalarım olduğu için onlar bitene kadar hiç bir banka kredi kartı vermiyor hesapta 100.000 TL olsada 5.000 TL lik bile kart vermiyor.

İnternette araştırdım ancak bulamadım , herhangibir bankanın ön ödemeli kredi kartı sistemi varmı ? yani ben peşin peşin 20.000 TL yatırayım sonra o parayı harcayayım aynı papara sipay kart gibi ancak ödeme kısmında kredi kartı gibi gözüksün 

2 sene önce böyle bir seçenek banka garanti bankasında çıkmıştı 5.000 TL garanti kart bedeli gibi bişiler fakat şimdi araştırdığımda bulamıyorum ve çıkmıyor.

PanxeR tarafından 31/Tem/25 00:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Kuveyt Türk

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

kullanmadım bilmiyorum ama şöyle birşey vardı 

https://www.isbank.com.tr/on-odemeli-kartlar

şimdi baktımda kredi karı oalrak geçmiyormuş ama visa logosu var bilemedim

wert tarafından 31/Tem/25 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

kullanmadım bilmiyorum ama şöyle birşey vardı 

https://www.isbank.com.tr/on-odemeli-kartlar

şimdi baktımda kredi karı oalrak geçmiyormuş ama visa logosu var bilemedim

işbank ve yapıkredide yok hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Kuveyt Türk

sitesinde bulamadım link varmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Son 1 sene içinde tüm kredi kartlarımı iptal ettirdim 2 tanesini de yapılandırdım yaklaşık 12 ay bir ödeme takvimi var.

Kredi kartı kullanmak istemiyorum borç ile iş yapmak istemiyorum banka kartı / nakit kullanmak istiyorum fakat.

Özellikle MTV ve Gelir vergisi gibi ödemelerde devlet banka ödemesini teşvik edeceğine bankamatik kartı ile ödemeyi yasaklamış bundan dolayı bu ödemeleri yaparken arkadaşlardan rica edip onlara havale yapıp onların kredi kartını kullanmak zorunda kalıyorum.

Yine aynı şekilde 3 ay önce hepsiburada.com üzerinden KARTSIZ TAKSİTLİ kampanyası ile bir ürün satın aldım , fakat adı üstünde kartsız taksit olsada bunun ödemesi sadece kredi kartı ile oluyormuş ürün geldi kullanmaya başladım ödemesini yapıcam sistem onay vermiyor müşteri hizmetlerini aradım dedim ki benim kredi kartım yok KREDİ KARTIM OLMADIĞI İÇİN kartsız taksit ile ürün aldım diyorum , biz sadece kredi kartı ile taksit ödemesi kabul ediyoruz diyor , EFT yapayım havale yapayım yada sktr edin taksidi hepsini peşin ödeyeyim hayır kredi kartı dışında bir ödeme seçeneğimiz yok dedi , peki ne yapacağım ben şimdi kartım yok eşimin de yok anneminde yok ne yapayım dediğim de bir arakdaşınızın kartı ile ödemeyi yapın diye akıl verdi.

Neyse işin sonucuna gelecek olursak bazı fatura ve vergi ödemeleri için kredi kartı şart , ancak mevcut yapılandırmalarım olduğu için onlar bitene kadar hiç bir banka kredi kartı vermiyor hesapta 100.000 TL olsada 5.000 TL lik bile kart vermiyor.

İnternette araştırdım ancak bulamadım , herhangibir bankanın ön ödemeli kredi kartı sistemi varmı ? yani ben peşin peşin 20.000 TL yatırayım sonra o parayı harcayayım aynı papara sipay kart gibi ancak ödeme kısmında kredi kartı gibi gözüksün 

2 sene önce böyle bir seçenek banka garanti bankasında çıkmıştı 5.000 TL garanti kart bedeli gibi bişiler fakat şimdi araştırdığımda bulamıyorum ve çıkmıyor.

Bence bunu yapmak zorunda kal;

"bu ödemeleri yaparken arkadaşlardan rica edip onlara havale yapıp onların kredi kartını kullanmak zorunda kalıyorum."

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Vodafone Pay uygulaması

acıklamalar

https://www.vodafonepay.com.tr/urunler/vodafone-pay-uygulamasi.php

Dipnot eger para yukleyecekseniz de sanal kartına yukleme yapın cuzdana yukledikleriniz le pek bişey yapamıyorsunuz

djmatrax tarafından 31/Tem/25 12:32 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hepsiburada Hepsipay tam olarak senin istediğin şey.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    djmatrax bunu yazdı

Vodafone Pay uygulaması

acıklamalar

https://www.vodafonepay.com.tr/urunler/vodafone-pay-uygulamasi.php

Dipnot eger para yukleyecekseniz de sanal kartına yukleme yapın cuzdana yukledikleriniz le pek bişey yapamıyorsunuz

vodafone pay kullanıyorum çokta avantajlı fakat bunun papara sipay vb den farkı yok.

iadesi çok iyi ama

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

bankamatik kartı gibi gozuktugu için yine bu tarz ödemelerde kullanılamıyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

bankamatik kartı gibi gozuktugu için yine bu tarz ödemelerde kullanılamıyor

Evet bende dün böyle bi taksitli alisveris yaptım meraktan. Hani neyine kartsız işlem diyerek.

Kredi kartindan alıyor ödemeyi. Gelecek dönem borçlarında da gözükmüyor her ay şu gün kesilecektir diyor. Bakalim kredi kartı internete kapaliyken çekebilecek mi.

tabi lan
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 13
banka kredi kredi kart