folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ön Usb Girişlerinin Ana Kartına Nasıl Bağlıyacağım?

Ön Usb Girişlerinin Ana Kartına Nasıl Bağlıyacağım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Bende bu ön mic ve hoparlör girişlerinin nasıl bağlandığını merak ediyorum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hni 2 grup varya beyler ben bunların her hangibirini üste taksam fark etmez demi?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    anasını satayım denicem yaw

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    tamamdır Özellikle BuZul hocama ve diğer yardımcı olan hocalara teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bende bu ön mic ve hoparlör girişlerinin nasıl bağlandığını merak ediyorum.
    -----------------------------
    hocam şunu bil kendine güven ve başar

Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 26