Onayim Disinda Faturali Gecisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Garanti, İş, Finansbank ve Kuveyt Türk kullanıyorum. Bu bankalarda sim kart değişince online işlemler bloke oluyor. 

Hatta Kuveyt Türk telefonla bloke kaldıramayız bankaya gelip imza vermeniz gerekli dedi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim hatta vodafone taahhüt bitti uzatmak istemedim onay felan vermedim. Gittim hattı taşıdım taahhüt bittiği gün vodafone bayiye gittim 7 gün önceden taahhüt bitmeden geçiş yapmanız gerekir dedi halbuki hat 3 günde taşınsa geçireceklerdi. Neyse eve geldim gece mesaj geldi 2. Dönem tahhüt başlamıştır diye aradım cayma bedeli çıkacağını söylediler :) Nasıl böyle yapabiliyorlar anlamıyorum.

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    trooper bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

operatör ayrımı olmaksızın, başkaları sizin adınıza sahte kimlik ile işlem yapmışta olabilir, bunu da göz önünde bulundurun. bu aralar bu olay çok olmaya başladı.

adam sahte kimlikle hatta yeni sim kart alıp, internet bankacılığına girip hesapları boşaltıyor. dikkat edin.

Sim kart değişirse tüm bankalarda ki online işlemler bloke olur. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve doğrulama yapmak gerekir.

Sim kartımı 2 gün önce değiştirdim. Numaram sabit kaldı vakıfbank uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum. Hiçbir arama filan gerçekleştirmedim bankayla. Telefon ios

Vodafone dan türkcele geçiş yaptım

oluyo hocam bankaların giriş sms leri gelmiyo

yeni sim kart almak için sahte kimlik çıkartan adam zaten tüm bilgileri bildiği için, önce banka çağrı merkezini arayıp bloke kaldırıyor ondan sonra internet bankacılığından hesapları boşaltıyor zaten. çevremde çok oldu en son aileden birine denk geldi bu erken farkedip biz engel olduk duruma.

imza.
Toplam Hit: 1641 Toplam Mesaj: 14
turkcell faturaliya gecis