One Piece [ Tüm Bölümler ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

mali0 bunu yazdı:
    -----------------------------

bunları torrentden indirecemde ingilizce mi izlemek daha hoş yoksa orjinal dili artık neyse onda mı?

tabiki de japonca(orjinal dili)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

bleachin aq  bikerede şu mangada biri ölsün ya ulan adamın kolu bacagı kopuo tabi aq nasıl olsa inoue var

hiçbirzaman büyük serilerin manga veya animesine başlamıcaksın adamlar uzattıkca uzatıyor seriyi tadında bırakmak diye bir olay yok

en iyisi biten seriler bir code geass olsun cowboy bebop olsun  samurai champloo olsun.Film olarakta ghost in the shell kraldır.

Tamamen doğru tespit.Op,naruto ve biliç tamamen para için devam devam eden seriler.Onların yanında duyulmamış ama onları 2'ye 3'e katlayabilicek seriler çok.

en basitinden Monster,arkadaşın dediği gibi cb,sc falan.

Ama illa izlenicekse bleach izleyin :) görsellik müzikler olsun hiçbir animede yok.

bu arada @NmC hocam shippuuden'i nasıl sevdin anlmadım anime olarak.Pain arc'daki sıçıştan sonra hiç izlemedim.O çizimler neydi öyle.

darker than black...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Baccano, Tengen Toppa Gurren Lagann, GTO, Rurouni Kenshin, Basilisk, Cowboy Bebop, Soul Eater, Durarara, Samurai Champloo, Black Lagoon, Karas, Slam Dunk ve daha niceleri... Sadece Bleach'le, Naruto'yla, One Piece'le kalmayin, milyonlarca cok klas anime var. Ben 3'unu de yillardir takip etmekteyim, hala ediyorum, ama isin dogrusu Bleach ve Naruto'yu yarim kalmasin diye izliyorum gibi bir sey ama One Piece toparlaniyor bence, filler'lari eskisi kadar abartmiyorlar, ana konuya da giriyorlar artik. Umarim su son olaylardan sonra 1 sezon filler izlemeyiz yine...

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

filmleri hangi sırayla izlemek lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    mali0 bunu yazdı:

sondan başa doru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

bu nasıl bir zevktir hacı yhaf :D 

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

NonStop bunu yazdı:

bu arada @NmC hocam shippuuden'i nasıl sevdin anlmadım anime olarak.Pain arc'daki sıçıştan sonra hiç izlemedim.O çizimler neydi öyle.

Bahsettiğin naruto ile pain amcanın kapıştığı bölümlerden birinde çizim tekniğini değiştirdiler, o bölüm ise, haklısın berbattı :D Ama bir bölüm sürdü, çok tepki aldılar ki herhal devam etmediler o tarz çizmeye...

Bilmiyorum, bleach falan filler'a girdi mi sapıtıyor, uzattıkça uzatıyolar insan hayattan soğuyor.. Naruto konudan fazla kompuyor, narutoda adam öldürmekten çekinmezler pek..

290 bölümdür bleach izleyen arkadaşlara soruyorum, kaç kişi öldü anime serisi boyunca :) mangadaki kol bacak kopma sahnelerini bile atlıyolar.. Sevmiyorum o kadar animesini :)

Bıraktım epeydir de izlemiyorum zaten...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek

Op için gereksiz uzatılıyor denilmiş, bazı arkadaşlar da katılmış daha bir de... Arkadaşlar hikayeden koptunuz falan da aksiyon için mi izliyorsunuz sadece?

Spoiler vermek de istemiyorum da hikayenin nasıl gideceği besbelli; vatandaşların istedikleri noktaya ulaşmaları için takip etmek zorunda oldukları bir yol, o yolda ilerlemek için de sahip olmaları / kazanmaları gereken özellikler var. Uzun seriler içerisinde benim gördüğüm en az filler taşıyan seri ise bu; Naruto'yu hala düzenli takip ederim ama bırakın filler bölümleri normal bölümlerinde bile tonla gereksiz yer, abuk subuk tekrarlar var... Bleach'i ise çok sabırlı olmama rağmen serüvenin başında bırakmak zorunda hissetmiştim kendini çünkü 15 inci bölüme varmış olmama rağmen konuya dair zerre birşey yoktu (arkadaşım kendisinin 75'te olduğunu ve hala öyle (geleni hallet) devam ettiğini söylemişti, eminim 290 küsüre aynı tarzla gelmemişlerdir ama zaten başta sarmıyordu, işin ucunu da o zamanda henüz göremiyorduk, bıraktım... 

One Piece'i takip etmek isteyen arkadaşlara bilgi : Birçok animede yer alan "kestirmeden güçlenmek - yetenek kazanmak" bu animede yok, herşeyin zor yoldan edinildiği bir anime, dostluk da para da güç de... Animedeki tüm karakterler hikayeye bambaşka bir hava katıyor; ana karakterin gerisinde kalan yan karakter kavramını burada göremezsiniz... Çocuksuluktan uzak bir animedir ve tek bir özelliği konduramazsınız. Komedinin de dibine vurulur, heyecandan tüylerinizi diken diken de ettirir, yeri gelir size naralar da attırır, yeri gelir ekranın başında sizi çok güzel sessiz sessiz ağlattırır.. Hele de biraz empati kurabiliyorsanız ve karakterleri anlayabilmişseniz :P

Anime gerçekten uzundur, ve uzayacaktır da; şu anda 10 yıllık bir geçmişi var. Sevgili senaristimiz, başımızın tacı Eiichiro Oda'nın kısa zaman önce hikayenin tam yarısına geldiğimizi belirtmesi de bir 10 yıl daha da süreceğini gösteriyor :) Varsın etsin; şu anda birisini bulsam yeni başlayacak falan olan eski bölümleri bile en baştan büyük zevkle izlerim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek

İki ayrı dipnot...

Altyazı ne seçerseniz seçin orjinal dublajdan şaşmamaya bakın.

İkincisi de, uzun bir seriye başlamanın da avantajı olarak eğer mesela türkçe ile başlayıp 200. bölüm vs de İngilizce altyazıya geçmeyi becerirseniz seriyi yakalayana kadar ingilizcenize taklalar attırır.. Zorlayıcı kesin olacaktır ama hikayenin güzelliği size dayanma gücünü verir (En kötü ihtimalle 200 de geçerli altyazıyı İngilizce yapıp zorlandığınız yerde önce sözlüğe ya da daha kolaya kaçıp Türkçe altyazıdaki karşılığına baksanız 350'lere geldiğinizde bunlara gerek bile duymamaya başlarsınız)... Seriyi yakaladığınızda ise o sayede japonyada yayınlandıktan 12-24 saat sonra çıkan İngilizce altyazılı versiyonlarına kavuşabilirsiniz...

Sadece One Piece sayesinde olmadı ama sağolsun bu başlattı, o dönemde de Türkçe altyazılar 100. bölümde bitmişti, söylediğim şeye girişmek zorunda kalmıştım.. Üzerinden 2buçuk yıl geçti ve şu anda kursa gitmeden Toefl aldım.. Yanarım ki o dönemde giriş seviyesinde, basit falan bi Japoncam yoktu, Allah bilir o ne ayarda olurdu şimdi...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    mali0 bunu yazdı:

sondan başa doru

:D çok komikti hakkaten ailece buna 5 yıl güleriz biz

aga kaçıncı sezondan sonra hangi film var yani mesela 80. bölümdeyim film varmı oraya kadar

Toplam Hit: 5832 Toplam Mesaj: 39