Onedrive 1 TB Bulut Alanı Kazanma
-
Aşağıdaki üniversitelerden okuyan birisi bana alt e-posta hesabı açıp bilgilerin özelden atabilirse sevinirim. Hesabı 1 TB yaptıktan sonra hesabı silebilir.
Açıköğretim öğrencileri olmuyor.
Microsoft öğrencilere kıyak geçmiş. eğer siz de;
kadir has üniversitesi
yıldız teknik üniversitesi
anadolu üniversitesi
karadeniz teknik üniversitesi
istanbul bilgi üniversitesi
pamukkale üni. üniversitesi
koç üniversitesi
bayburt üniversitesi
karabük üniversitesi
akdeniz üniversitesi
istanbul kemerburgaz üniversitesi
adnan menderes üniversitesi
istanbul kültür üniversitesi
yıldırım beyazıt üniversitesi
istanbul aydın üniversitesi
süleyman şah üniversitesi
gediz üniversitesi
uluslararası antalya üniversitesi
doğuş üniversitesi
erciyes üniversitesi
ankara üniversitesi
celal bayar üniversitesi
atatürk üniversitesi
karamanoğlu mehmetbey üniversitesi
turgut özal üniversitesi
gaziantep üniversitesi
üniversitesi öğrencisi yahut mezunu iseniz 1 tb onedrive hakkınız mevcut.
işleyiş şöyle;
tek yapmanız gereken okuldan sağlanan öğrenci veya öğretmen e-posta adresinizi girerek, ücretsiz lisans almaya uygun olup olmadığınızı sorgulatmak. Durumunuzu http://products.office.com/tr-tr/student adresinden sorgulayabilirsiniz.
Bunun yanında da en güncel word, excel, powerpoint, onenote, access ve publisher uygulamalarını beş pc veya mac’e kurabiliyor. ayrıca ipad, android ya da windows tabletlere de kurulum yapılabiliyor. öğrenci ve öğretmenler ayrıca office online’ı kullanarak ekip arkadaşlarıyla birlikte aynı belgeyi internet üzerinden düzenleyip, çalışabiliyor. -
yine bizim okul yok aq
-
tam aradığım şey. çok iyi oldu
-
ytü'deyim, maillerimiz çalışmıyodu geçen sene, sanırım biyerlere uğramak lazım okul içinde. yarın okula gidersem bi sorarım oluyosa alır ihtiyacı olana ateşleriz.
-
ne üniler var marmara yok pehh
-
hsyN bunu yazdı
ytü'deyim, maillerimiz çalışmıyodu geçen sene, sanırım biyerlere uğramak lazım okul içinde. yarın okula gidersem bi sorarım oluyosa alır ihtiyacı olana ateşleriz.
1. Sırada ben varım :)
-
İlk defa üniversite bi boka yaradı sanırım girdim onedrive falan uygulamalar kuruluyor dedi kurulsun bakalım :D
alt mail falan açabilirsem açarım sana hocam zaten ben kullanıcagımdan değil maksat açayım -
Ne lisans ne de yüksek lisans mezunu olduğum üniversiteler var :P Çoğunlukla paralı üniversiteleri yazmışlar.
-
Niğde üniversiteside var baya oldu kullanıyorum.
-
geri kalan teknik üniversitelerin ne günahı vardı?
"Maalesef okulunuzun uygun nitelikteki kurumlar listemizde olup olmadığını doğrulayamadığımızdan kaydınız şu anda tamamlanamıyor. Okulunuzun uygun nitelikte olup olmadığını denetlemek için birkaç gün sonra yeniden deneyin."
-
verdigim para zehir zıkkım olsu boyle özel unı mı olur amk