Önemli Bir Çeviri
-
arkadaşlar bana bir mail gelmişti. ben fake filan diye telefon numaramı yazdım eğer robot ya da fake dedğil isen ara dedim. tabi bunlar ingilizce.
dün otobüste aradı fakat tam anlaşamadık. en iyisi mail ile ulaşayım tekrar dedi. ben de tamam dedim kapattık.
nedir bu?
Bu arada birkaç yabancı forumda yaptığım işi, patentli projemi filan belirtmiştim..
ilk mail...
Dear Friend,My names are Mr Russell Christopher.I will like to know if we can establish good business relationship that will be beneficial to both of us.I will furnish you with my intentions as soon as i hear from you.Kindly get back to me as soon as possible via this e-mail contact(mail adresi burada...)I am waiting for your prompt response.Best Regards,Mr Russell Maurice ChristopherSonra aradıktan sonraki maili ise şöyle;
The you want me to call you now let know
Mr Russell ChristopherDear Friend,My names are Mr Russell Christopher.I will like to know if we can establishgood business relationship that will be beneficial to both of us.I will furnish you with my intentions as soon as i hear from you. Kindly getback to me as soon as possible via this e-mailcontact(mail adresi burada)I am waiting for your prompt response.Best Regards,Mr Russell Christopher -
Seninle is kurmak isteyen bi eleman, sanirim buyuk ihtimal dolandirici muhabbetidir.
-
Bloom bunu yazdı
Seninle is kurmak isteyen bi eleman, sanirim buyuk ihtimal dolandirici muhabbetidir.
bu adam hani sadece mail den ibaret değil, aradı filan. dolandırıcı ise niyeti ciddi galiba.
çünkü patentli projem var şu an son proje değerlendirmesi bekliyorum Tübitak tan.
Bu adam bunlardan haberdar bence. Ama tam olarak niyeti ne imiş bu adamla konuşabilecek biri var mı?
onun telefon numarasını belirteyim arasın sizi..
-
Adım Russell Christopher.
merak ediyorum da, ikimize de faydalı olabilecek bir iş arkadaşlığı yapabilir miyiz diye.
seninkileri duyar duymaz ben de amaçlarımı belirteceğim
bu email adresine dönersen sevinirim
-- aradıktan sonra --
aramamı isteyen sendin, şimdi anlat bakalım
-
Daft bunu yazdı
Adım Russell Christopher.
merak ediyorum da, ikimize de faydalı olabilecek bir iş arkadaşlığı yapabilir miyiz diye.
seninkileri duyar duymaz ben de amaçlarımı belirteceğim
bu email adresine dönersen sevinirim
-- aradıktan sonra --
aramamı isteyen sendin, şimdi anlat bakalım
hani ben fake değilsen ara dedim. :) adam borçlu çıkardı :D
-
hocam çok büyük ihtimalle sazan.avi .. bana da böyle onlarca spam geliyor hergün.eğer gerçekten senin projenle alakalı bir mail
olsaydı işte mail adresini şurada gördüm vs. derdi heralde. sor bakalım nereden buldun mail adresimi diye.
-
smok3 bunu yazdı
hocam çok büyük ihtimalle sazan.avi .. bana da böyle onlarca spam geliyor hergün.eğer gerçekten senin projenle alakalı bir mail
olsaydı işte mail adresini şurada gördüm vs. derdi heralde. sor bakalım nereden buldun mail adresimi diye.
adam baya çaba harcıyor yarıda kalmasın hevesi :)
-
hocam sen eğer yabancı forumlarda bahsettiysen projenden gerçekten iş kurmak da isteyebilir ama dolandırıcı da olabilir ki eğer böyle çok büyük çok fena bi proje değilse bir yabancının taa dünyaınbilmemneresinden kalkıp senle ciddi ciddi işe gireceğini sanmam.. Sen mail at ilk o amaçlarını yazsın bi anla niyetini bence dolandırıcı mıdır nedir..
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam sen eğer yabancı forumlarda bahsettiysen projenden gerçekten iş kurmak da isteyebilir ama dolandırıcı da olabilir ki eğer böyle çok büyük çok fena bi proje değilse bir yabancının taa dünyaınbilmemneresinden kalkıp senle ciddi ciddi işe gireceğini sanmam.. Sen mail at ilk o amaçlarını yazsın bi anla niyetini bence dolandırıcı mıdır nedir..
hocam ben de niyetinizi açıkça yazın dedim.
bekliyorum bakalım...
-
bizi de haberdar et ama merak ettik :P
150yıllık celik kasa konusunda dönmesin de :D
-
SyspioniC bunu yazdı
bizi de haberdar et ama merak ettik :P
150yıllık celik kasa konusunda dönmesin de :D
çok güldüm eline sağlık :D