Önemli Bir Ülke İle Daha Vize Kalktı..Şok !!
-
:) evet Önemli Olan Ülkemiz Tanzanya dır :)
Bazı Kullanıcıların Verdiği Tepkileri Size Aktarıyorum :)
-->kaynak: http://haber.gazetevatan.com/bir-vize-mujdesi-daha/314505/1/Gundem
yaşasın tanzanya ya gidebilecegiz artık,vize almak cok zordu oraya,iyi oldu bu,ingiltere almanya abd fransa ispanya ya zaten hergün gidip geliyoruz vizesiz,tanzanya iyi oldu bize--------------------------------------------NEYYY TANZANYA MI? AF BUYUR KARDEŞ-------------------------------------------------ben PAPAU YENİ GİNE Yİ bekliyorum. o ülkeyle vize kalkmasza bir anlamı olmaz...------------------------------------------------İŞTE BEKLEDİĞİM AN GELDİ!!!!YARIN TANZANYA'YA UÇUYORUM....ŞÜKÜRLER OLSUN...-----------------------------------------------dis politikada harika isler yapiliyor :)Tanzanya´nin haritadaki yerini AKP secmenleri icinden bir kisi bilsin,kulagimi keserim :))))-------------------------------------Diye Devam Ediyor..Sağlıcakla Kalın. Arkadaslar Artık Tanzan (yaya) gidebilirsiniz. :):P -
tazmanya cana varlari oradaydı degil mi
-
desenize yeni sevgilileriniz sizi bekliyor muhaha :D -
Yavaş yavaş dış ülkelerle vizeleri kaldırıyoruz ortak olarak bunun nesi espri konusu.
-
oh be hükümet çok iyi abi
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Bu sene Tanzanya Cumhurbaşkanı Fatih üniyi ziyaret etti ve fahri doktora ünvanı aldı. Diğer ülkelerde de cemaatin kilit noktaları olduğu için fethullah kokusu alıyorduk. Fakat şu an akpnin vizeleri kaldırma konusunda kime ve hangi amaçlara hizmet ettiği tam manasıyla ortaya çıktı denebilir. Tabi vizelerin kaldırılması neresi olursa olsun olumlu bir gelişme. Elbet işe yarar noktaları olacaktır.
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-
artık bu icraatten sonra da akpye oy vermeyenlerin bahaneleri kalmadı
durmadan çalışıyorlar tanzanyaya bile vizeyi kaldırdılar daha ne yapsınadamlar?
verin artık bakın veren çok rahatlıyor siz de verin
-
FireX bunu yazdı:
Tabi vizelerin kaldırılması neresi olursa olsun olumlu bir gelişme. Elbet işe yarar noktaları olacaktır.
-----------------------------Bende öyle düşünüyorum.Alman atasözü vardır ''İş, işi çeker.'' diye.Hedefim turizm okumak ve gezebildiğim kadar dünya ülkesini gezebilmek kendi açımdan önemli oldukça.
-
güneydoğudaki ülkelerle vizelerin kalkmasınada böyle yorumlar mı yaptınız?
yavaş yavaş kaldırıyorlar takdir etmek yerine zeytinyağı kuyruklarıyla haşır neşir olmayı tercih ederseniz sizin seçiminiz.
insan kendini vezir de sefil de edebiliyo doğrusu...