Önemli Duyuru //\\ T-Shirtler Hakkında //\\
-
abü bence sorc bu tişörtleri 5 ytlye bastırmıştır sikindirik bişi ztn, 11 ytl toplamıştı yani 6*40 dan 240 ytl cebe attı. Cebite gelemeyecek büyük ihtimal, bu parayla bahamalarda 1 saat tatile gitçek ipne ben biliyorum. Bu yazıyıda duygu sömürüsü için yazdı. :D
şaka bir yana helal olsun sorcuma, bu işi de yalan etmedi tebrik etmek lazım... -
helal olsun be sorci.photoshop resmindeki gibi bi adam olursn inşallah :D
-
Sorci abi senin canın sağolsun ;) No Problem :)
-
lan adam tarihe geçti.Senelerdir konuşulanı yaptu bence süperde oldu madalya verecem bu adama.
-
Güzel oldu da arka taraftaki logonun arkası gri olmuş. Fotoğrafta mı öyle çıkmış yoksa orjinali de mi öyle? bir de Pengueni bi kenara sıkıştırsaydınız daha hoş olurdu ama yine de olsun artık basılmış bi kere giycez. Cebit'te buluşmak üzere.
-
konuya özlü bir sözle başlıcam siklmşgtün davasıolmaz o yüzden kısmet dicez içimizden saydırcaz sorciye babalar gibi giycez tişörtümüzü elden başk abişşi gelmez cebitte buluşmak üzere
-
Sorci ellerine,yüreğine sağlık,bunca uğraştın,emeğine teşekkürler, helal olsun.
-
eyw anlayışla karşıladıgınız için sağolun : )
seneye daha güzel bişeyler yapıcaz inş : ) -
hacı soal sende çok zahmet ettin ama beni müridlerin kolay bulabilemsi için geçen sne fuardan aldığım beleş byaz tişçrte nikimi ve tarikat-ül tahribta fln yazcam gelen olursa o şekilde tanır beni
-
ben veririm 15ytl'yi ama giymem :) irenç büşü :)
Toplam Hit: 3210 Toplam Mesaj: 24