Önemli Olmayan Bir Duyuru
-
Hoşgeldin abüü :D
tanımıyordum ama baktım yazıları okudum baya sevilen birisisin
-
allah razı olsun kardesler duygulandım valla ne dıyım ınsalla tahrıbattan artık kopmaca yok bundan sonra hep beraber eskı şaşalı gunlere donecez.. Ha bilgi birikimi olgunluk gelmiştir artık. Yeni arkadaşlarda zamanla tanır beni bende onları....
-
Hoja, millet ICQ'yu bıraktı.. Herkes MSN Messenger kullanıyor.. Seni de bekleriss.. Eklersin di mi benmi de MSN'e :) Kavga fln olursa.. Hahah, hala çocuk gibi konuşuyorum..
-
ekledım bılem
-
büyüksün baba
-
TUGRULBABA bunu yazdı:
ulem guclu nerdesın ıcq da yoksun ınsan ara sıra bakmazmı lem? he?
Kabusum yok ortalarda nerede o haberınız varmı? Novalgın antıkky felan nerelerde?
Amdcılerın kralı amdler nerelerde fıyat olarak bı makına daha toplayalım dıoz bıraderle yada bı dur note book alalım felan dıoz bılmem nabacaz? Epox anakart ıyı olurmu yoksa msı mıydı neydı o ondanmı olcak?
Abü buradayım :) gidermiyim bi yere ben :)Artık devir 64 bit devrü abü...734 değil 939 lardan alacaksınki mükemmelliğe adım atabilesin :) anakartta ise gigabyte artık...
Laptop ise www.mavibilgisayar.com da datron ve msi kampanyaları var bak mutlaka.. bu devirde bunlardan başka mal model alınmaz.. alacaksan yardımcı olayım :) hadi kal sağlıcakla...
-
sen konyadaymısısn nıe haber etmıyon bakardık sana bı ulem kap ablayıda sozleselık havzana gıdek yıyelım etlıekmeklerı ıcelım ayranları gezelım tozalım ha;?