Oneplus One Hâlâ Alınır Mı?
-
Prometheus bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
tutu abi , hiç umi zero'ya bakabildin mi ? denk geldimi acep ?
bi baksana ona
birçok çin telefonuna baktım. bu da güzel görünüyor. donnımhaberdeki xseller'ı takip ediyorum. fakat bi yandan güvenemiyorum da. kağıt üstünde güzel olması, canlı görmeden bana yetmiyor haklı olarak. dersen ki oneplusı gördün mü hayır ama daha çıkmadan önce takibe başladığımdan belki de içimde yer etti. benim için ulaşılması gereken bir hedef oldu diyebilirim.
bi yandan xiaomi bile olsa çin telefonlarından korkuyorum. canlısını görebilsem, bir iki hafta kullanıp fikir edinebilsem belki onları tercih edeceğim. özellikle mi5 ilgimi çok çekti. letv için de f/p olarak eşsiz diyorlar. ulaşmak bu kadar zor olmasa mi5 proyu denemek isterdim.
kendi adıma oneplusa ulaşmak biraz daha kolay. yurtdışından alıp imei kaydı yaptırabilirim. bi problem olursa yine yurtdışına çıkartıp garantiye gönderebilirim.
diyen varsa ki "bende mi5 var, umi var, oneplus var gel bi gör bi bak birkaç saat" neden olmasın :)
One plus 1 imei atanlar, şebeke sorunu yüzünden saçlarını yoldular.
One plus 2 imei atamadılar, passport işletmek zorunda kaldılar.
One plus 3 SD820 işlemci olduğundan dolayı IMEI işlemi hayal gibi görünüyor.
-
Prometheus bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
bi baksana ona
birçok çin telefonuna baktım. bu da güzel görünüyor. donnımhaberdeki xseller'ı takip ediyorum. fakat bi yandan güvenemiyorum da. kağıt üstünde güzel olması, canlı görmeden bana yetmiyor haklı olarak. dersen ki oneplusı gördün mü hayır ama daha çıkmadan önce takibe başladığımdan belki de içimde yer etti. benim için ulaşılması gereken bir hedef oldu diyebilirim.
bi yandan xiaomi bile olsa çin telefonlarından korkuyorum. canlısını görebilsem, bir iki hafta kullanıp fikir edinebilsem belki onları tercih edeceğim. özellikle mi5 ilgimi çok çekti. letv için de f/p olarak eşsiz diyorlar. ulaşmak bu kadar zor olmasa mi5 proyu denemek isterdim.
kendi adıma oneplusa ulaşmak biraz daha kolay. yurtdışından alıp imei kaydı yaptırabilirim. bi problem olursa yine yurtdışına çıkartıp garantiye gönderebilirim.
diyen varsa ki "bende mi5 var, umi var, oneplus var gel bi gör bi bak birkaç saat" neden olmasın :)
Ahh keşke imkan olsada kullanabilsen ,
ben umi zero'yu
üçüncü ayın 25 inde almışım bi seneyi az geçmiş işte , donanım olarak özelliklerine bakmışsındır diye o kısmı es geçeyim.
telefon çok ince 6.4m gibi bi kalınlık var. kasası aliminyum magnezyum karışımı birşeymiş çok hafif çok çok fazlada sağlam.
ilk zamanlar asfalta delik deşik yere düşürünce korkuyordum çok ama 1 sene olmuş işte tek bir sorunu yok.
arka kapağı cam ama onada bişi olmadı hiç. x-ray de filanda ötmüyor telefon esenbogada ilk aşamadaki aramada cebimde unutup geçmiştim.
şimdi gelelim en deli can alıcı noktaya benim için;
telefonun yazılım desteği. nedir bu dersen bu abiler umi devop. takımının en önem verdikleri en güncel tuttukları yelefon bu.
misal şuan umi zero'ya yükleyeceğim bileceğim 18 adet rom var. bunların hepsi bu telefona hazırlanmış rom'lar.
miui var , emui var , cm var , pure android var , aliyunos var , touch os var vs.vs.
misal en son mart 25'de emui'yi güncellediler huawei güncelliyor bunlarda güncelliyor , 24 subatta aliyunos geldi misal
valla bana kalsa bir iki tane daha getirtirip uzunnn süre kullanmak isterim. hızlı şarj oluyor uzun süre gidiyor
hafif saglam kibar , valla bi denk gelirse incele bu telefonu ya :)
-
HoLyCat bunu yazdıPrometheus bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
bi baksana ona
One plus 1 imei atanlar, şebeke sorunu yüzünden saçlarını yoldular.
One plus 2 imei atamadılar, passport işletmek zorunda kaldılar.
One plus 3 SD820 işlemci olduğundan dolayı IMEI işlemi hayal gibi görünüyor.
imei kaydı derken pasaporta işletmekten bahsetmiştim zaten. daha temiz iş gibi geliyor. ama başkasına yaptırmayı düşünmüyorum. duyduğuma göre kayıttan sonra iptal dilekçesi verip sildirebiliyorlarmış. elin adamına güven olmaz.
-
Bir gün alacam la bigün...
Oneplus 3 alan var mı?
-
Prometheus bunu yazdı
Oneplus 3 alan var mı?
Oneplus 3 için henüz çok erken :)
Bende yakında oneplus One ı satabilirim :)
-
Prometheus bunu yazdı
Oneplus 3 alan var mı?
Aldım hocam ben. Yakında gelicek merak bekliyorum telefonu. Gelicen inciğinin cinciğinin aciklamasini yaparim :D