Önerdiğiniz Yabancı Dizi ?
-
The pacific diye bişey çıkardılar bi bak derim.
-
Fringe, How I Met Your Mother.
-
merlin, merlin, merlin
ardından da
flash forward, flash forward, flash forwar:)
tabi sıralamayı değiştirebilirsin:)
-
prison break i bi izle, ardından dexter izle, ardından flash forward a başla, sonra yeni bölüm ne zaman çıkçak diye gün sayarsın :D
-
coupling
-
prison break,lost,spartacus,two and a half man(komedi)
hepside güzel diziler.
-
Bunları mutlaka izle hocam. bunların ilerki bölümlerde boku çıkmıyor
Terminator Sarah Connor Chronicles
How I met your mother
Lost bitti zaten iyice boku çıkmıştı, Heroes sürükleyici başladı boku çıktı. Fringe zaten hem kimya hem fizik hem bioloji hem nanoteknoloji dalında süper bilimadamını konu aldığı için direk boku çıkmış olarak başladı
-
@HolyOne abi senin bi şeyler izleyebilceğine inanmıyorum :) (Oha bildiğin HolyOne a alıntı yaptım yav :| )
-
spartacus hocam izlediğim en iyi dizilerden biri, kyle xy var bide ilginç bir konusu var
-
Khellix bunu yazdı:
-----------------------------
1)Stargate 1994-ilk film (konu baslangıcı),Kurt Russel fln var tv de yayınlandı bir kac kez
2)SG-1 (10 Sezon)-(mcgyver) ricard dean anderson oldugu dizi,ilk filmin kaldıgı yerden dizi olarak devam
3)Stargate Atlantis (sg-1 i 8 sezon izledikten sonra konu olarak basliyor eş zamanlı devam ediyor)-4 sezon
4)Stargate Ark of Truth (10.sezondan sonra 1.film)
5)Stargate continum (10.sezondan sonra 2.film)
6)Starge Universe(hala çekiliyor)
Arka arkaya sırasına uygun izlersen sarar,izledigim en iyi bilimkurgu serisi.Ucuz drama yok, pure science fiction(-amerikan propagandasını gözardı edersen bir sıkıntısı yok :)
Silmeye kıyamıyorum harddiskimden 120 gb.
Supernatural,spartacus da güzel(arada 1 2 bölüm atmalık,),fringe ilk sezon güzeldi
Alias,Chuck-Gizli -ajan dizileri alias biraz ciddi,chuck komedi
How I met..,Couplings(ingiliz sitcomu yarar gülmekten)-Sit com
House M.D 10 numara dizi,hastane lafına bile dayanamayan ben ,bayıla bayıla izliyrm
-----------------------------Hocam hangi şehirdesin :))) Stargate'lerini yedekleyebilirim istersen:)