Önerebileceğiniz Antivirüs Programı (İstek)
-
Antivirüs değil ama "Spybot Search & Destroy" kullanıyorum
Riskli dosyaları açarken Paranoid modunu aktif yapıyorum
-
SerYolcu bunu yazdı
Ücretsizler...
Sırasıyla..
1 - Avira Antivir Free Personal Edition
2- AVG Free Edition
Para ödeyecem diyorsan
1- Tek seçimin Kaspersky olsun..
Son Not: Bundan sonra bir daha antivirüs tavsiyesi isteyen olursa, TBT olarak toplanıp dövelim onu..
Ayda bir mutlaka Antivirüs tavsiyesi konusu açılıyor burada, ve bizler de söylediklerimizi aynen tekrar ediyoruz..
Bıktım bu kısır döngüden :)
HAcı haklısın walla ama :D ne bıleyım ınternete bı yazdım herkez farklı telden calıyor :D
Dedım yabancıya degıl bır de murıdlere soralım :D Sızlere daha cok guvenıyorum ;)
-
microsoft security essential şuana kadar hep nod32 kullandın geçenlerde birşey fark ettimki onun yuzunden ramim şişiyor sürekli
bende microsofta geçtim iyi gibi gözükyor de bakalım nereye kadar :)
-
Bilgisayarınızı koruyun
Hiç bedel ödemeden, ücretsiz Microsoft Security Essentialsedinin.Başlıca Özellikler
Kötü amaçlı yazılımlara karşı kapsamlı koruma
Windows 7, Windows Vista ve Windows XP desteklenir
33 dilde kullanılabilir
Basit, ücretsiz* indirme
Sizi arka planda sessizce korur
Otomatik güncelleştirmelerİNDİR
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/security-essentials-download
-
comodo siler affetmez logger trojan farketmez
zone tarafından 24/Şub/13 22:49 tarihinde düzenlenmiştir
__
hocam freewall dursun comodo lisanslıyabiliyorsan gayet iyidir..
benim sistemde olanlar
comodo
zemane antilogger
trojan remover
system programları olarak da
ASC
ccleaner var
hiç bir sıkıntı çekmiyorum.. tıkladığın yerleri bilirsen ve indirdiklerini tartırsan he birde flash bellekleri, harici diskleri taratırsan hiç bir sıkıntı çekmezsın ;)
birde çok fazla anti pcyi kasabilir o yüzden sana kullanışlı ve güvenilir geleni yükle gerisini Allaha emanet et tamamdır :D
kendi isteğiyle -
zone bunu yazdı
comodo siler affetmez logger trojan farketmez
__
hocam freewall dursun comodo lisanslıyabiliyorsan gayet iyidir..
benim sistemde olanlar
comodo
zemane antilogger
trojan remover
system programları olarak da
ASC
ccleaner var
hiç bir sıkıntı çekmiyorum.. tıkladığın yerleri bilirsen ve indirdiklerini tartırsan he birde flash bellekleri, harici diskleri taratırsan hiç bir sıkıntı çekmezsın ;)
birde çok fazla anti pcyi kasabilir o yüzden sana kullanışlı ve güvenilir geleni yükle gerisini Allaha emanet et tamamdır :D
kendi isteğiylecc ile asc programlarını kimseye kullanmaya tavsiye etmem. ayrıca bukadar çok sayıda güvenlik yazılımı kullanmak da akıllı işi degil performans olarak pc den hayır olmaz bence microsoftun kendi yazılımları oldukça iyidir güvenlik duvarı microsoft security essential güncel tut hiç sorun olmaz )