folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Önereceğiniz ADSL Şirketleri

Önereceğiniz ADSL Şirketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

ben metronete geçecektim altyapısı yok eğer altyapısı varsa bulunduğun yerde metronete geçebilirsin hocam.. bir ara epey araştırmıştım metronet yatmıştı kafama..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    yıllardır biri kullandım sifir sorunla,dopinge geçmeye karar verdim yalın internet icin aradım görüştük sözleşme yolladılar imzaları attım hem sabit hattimi iptal edicekler hemde biriden gecisimi yapicaklar ben ugrasmicam internetimde kesilmicek taahhutsuz aylık 69 lira

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

super online da adsl için taaddütsüz bi adsl yok ve en az 24 ay tahattüt var diğerleride hepsi ttnetin alt yapısını kullanıyor bi sorun olduğu zmn rezil olursun sana tavsiyem yine ttnetin bi tane 3'ü bir arada hiper net diye tarifesi var 20 mbit internet +tivi bu+ telefon vergiler cart curt hepsi dahil toplam 55 tl ve şuan piyasadaki en iyisi bu ben aldım şuan 23 mbit intenetden yazıyom 12 ay tahhüdüt şartı var ama 55 tl de açıkçası tüm hizmet karşılığı çok büyük bi ücret değil bide hattını istediğin yere taşıma şansın var olmadı yarın bi gün başka birinine 7 tl ücret ödeyerek devrede bilrisin ayın bitmeden o yüzden gene ttnet dicem taahaddütsüz int. istiyom illemi dersende yine ttnet de var o da toplam 78 tl ye geliyo 8mbit sınırsız karar senin fiyat açısından ve hizmet açısından başka şansın yok açıkçası sadece fiber int. alırsan şartlar değişir onuda altyapısı olduğu zmn olur..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bulunduğun çevredeki iss sağlayacılarının adlarını yaz hocam..

kötünün en iyisi ttnettir bunu unutmayalım :R

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ttnet iyidir 7sene olmus ..ben hic sorunla karsilasmadim. su siralar onlarda bile sira var.her yer insaat yeni binalar vs vs.yetistiremiyorlar.5-6 ay sonraya gün veriyorlar.

sansar55 tarafından 01/Tem/13 20:53 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

oturduğum yerde fiber internet hiç bi şekidle yok.. superonline ında ttnet in de fiberi yok.. superonline ı aradım, size geçsem hızım ne olur en çok kaçı destekliyo hattımi, 4-5-6 deditelefondaki :) nası geniş bi aralıksa öyle :) ttnet in 8mbit e kadarına geçtim(netlimitsiz), zaten 7yi görüyo gayet, yılların ttnet 1mbit kullanıcısı olarak 8mbit e bile alışamadım :) ben ki oyun indirmek için 2 gün pc yi açık bırakıp , o 2 gün oyunu beklemenin heycanını yaşayıp sonra oynayan biriydim, ya da güzel bi film indireceğim zaman film inene kadar başka aktivitelerle o filmi beklemeyi seven insandım, şimdi hiç alışamadım hızlı olunca :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Oturduğun yerde fiberoptik altyapı yoksa Superonline, Grid veya Türknet'i öneririm.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 18