Önereceğiniz Müthiş Filmler
-
Yeşil Yol - The Green Mile Tolm Hanks ilk defa filmin sonunda salya sümük ağladığım filimdir çok hoşuma gider tavsiye ederim vede amerikan pastası ve korkunç bir film in tüm serilerini tavsiye ederim :D
-
prestij i arkadaslarla 2 kere izlemiştik peş peşe ikinci seferde elimizde kağıtlar not tuttuk ve hayatımızda ilk defa bir filmi cidden tartıştık ole manyak psiko film yok:)
-
scar face ve no contry for old men
bu iki filmi kesinle izle eger izlemediysen..
-
Paramparça Aşklar ve Köpekler mükemmel filmdir..Öle bi kurgusu varkiii.
Bi de BABEL(Babil) var..Oda yine parçalı kurgu ama müthiş etkileyici bu filmler.
Yine çok etkili olanlardan biri..Otomatik Portakal..
İzlemeden ölmeyin mümkünse (:
-
acıkcası önerebilecegim cok efsana filmler war ama , en son forgetting sarah marshall ı indirdim , izleyipde mila kunis ' e aşık olmamak elde deil :|
-

bunları kesinlikle izle çünkü aradığın şeyler bunlar
-
konuş onunla
yalnızlık ve aşkla alakalı bir film bence harikaydı
eternal sunshine of the spotless mind
bu tamamen aşk filmi hayranı çok ama unutamadığın bir aşkın yoksa pek etkilemez seni beni olduğu gibi.
biraz sonra 1976 yapımı taxi driver ı izlicem onuda tavsiye ediyorum izlemeden... -
izledikten sonra şaırıp apallamak istiyorsan testere 1'deki gibi hatta daha fazla şaşırmak istiyorsan direk izle kaçırma ;
Donie Darko
Not: Filmi anlayamazsan eğer ne skim film lan bu dersin ona göre :) -
İşkence - Tortured (2008) 
Oyuncular:Emmanuelle Chriqui, Laurence Fishburne, Jon Cryer, Cole Hauser, James Cromwell
Gizli bir FBI ajanının dünyanın en büyük suç şebekelerinden birinin liderine işkenceyle
soruşturmaya başlamasıyla ahlaki bir ikileme düşmesini anlatan aksiyon dolu bir film.Tür : Gerilim / Suç
Yönetmen : Nolan Lebovitz
Oyuncular : Emmanuelle Chriqui, Laurence Fishburne, Jon Cryer, Cole Hauser, James Cromwell
Senaryo : Nolan Lebovitz
Yapımcı : Mary L. Aloe, Kirk Shaw
Görüntü Yönetmeni : Steven Bernstein
Müzik : Nathan Barr
Yapım : 2008, ABD, 106 Dk.İzleyebileceğin Adres: http://www.tamfilm.com/macera-aksiyon-filmleri/iskence-tortured-2008.html
-
aklımda birsürü film oldu saolun eski filmlerin çoğunu syerettim forrest gump pulp fiction vs vs. ilk oalrak prestiji alırım bugün yarın ondan sora windows shoper :) sölediklerinizi alırım...