Öneri Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.
-
kardeşim evde boş duruyodu bir ugraş olsun diye yemek tarifi sitesi kurduk bi tema birkaç plugin attım bu hali aldı sizden ricam nasıl olmuş birde şöle olsa daha iyi bunu yaparsan olur yada burası olmamış gibi eleştirirseniz sevinirim. pek sık bakamıyorum en azından beni yönlendirmiş olursunuz şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.
-
Arka plan uyumsuz olmuş, siteye girince direkt gözler oraya kayıyor.
Bir de konu başlıklarında ki fontlarda türkçe karakter desteği yok sanırım. O düzelti mi gerisi tamam hoş. -
teşekkür ederim fontu değiştiricem.
-
Güzel olmuş, emeğine sağlık..
-
Ellerine Sağlık... Çok iyi bir Fikir Güzel olmuş Ayrıca Faydalı.
-
Domain fena değil (yemekbur'a'da olsaymış çok iyi paraya okutabilirdin bile domaini). Arkaplan resmi ile fontu değiştirirsen güzel olur. Ayrıca internetten iştah açan renkleri araştır sayfanın rengini o biçim yaparsan gelenin karnı iyice acıkır :)
-
öncelikle pek zaman ayıramıyorum diyorsan hiç birşey olmaz bu projeden, en azıından günlük haftalık belli b i saat ayır sürekli geliştir.
Benim önerim ise sitene öğrenci yemekleri ekle. öğrenci evinde kolayca yapılan yemekler. pratik bilgiler gibisinden. bu tür birşey yok sanırım..
-
asa42 kendim değil zaten çoğunlukla kardeşim ilgilenicek ben sadece hazırlıyorum. -
Eflatun güzel gibi dursada bence daha koyu bi renk ne bileyim kahverengi falan yapsan daha güzel olurmuş gibi geldi.
-
Bence arka plandaki resmi kaldir, duz renk olsun.
Yazi stilini degistirmelisin.
Ekleyebiliyorsan ust kisma (Mantar ve yemekler burda yazan yer) kucuk simgelerden olusan catal,bicak,kasik,asci sapkasi gibi resimlerden olusan banner ekleyebilirsin. Goze daha guzel ve sempatik gelir.
Eflatun fena durmuyor ama daha guzel renk secebilirsin, sari ve yesil tonlari yemek sitesiyle daha uyumlu olur dusuncesindeyim.
-
site gayet güzel fakat arka plan uyumsuz olmuş düz renkte yapabilirsin ya da silik yapabilirsin
bide üstteki bannerı yapabilirsen biraz güzelleştir