Önerilik Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadas ilk mesajda acaba "...bunaldım oyun oynicam..." mı demek istedi yoksa harbiden "bunalım" temalı oyun mu sordu ? :D

sayet ikincisiyse, distopya türü oyunlara bakabilirsin. yine kasvetli atmosfer acısından max payne 1-2 iyidir, mutlaka oynamıssındır ama ben düzenli olarak bitiririm o ikisini ^^

Andrei tarafından 31/May/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

arkadas ilk mesajda acaba "...bunaldım oyun oynicam..." mı demek istedi yoksa harbiden "bunalım" temalı oyun mu sordu ? :D

sayet ikincisiyse, distopya türü oyunlara bakabilirsin. yine kasvetli atmosfer acısından max payne 1-2 iyidir, mutlaka oynamıssındır ama ben düzenli olarak bitiririm o ikisini ^^

çok sağol hocam onuda çekeyim oynamıştım ama olsun .

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mafia 1.

painkiller (eski ama iş görür)

Call of Juarez: Bound in blood (bunu mutlaka full grafik ayarları ile oyna.)

gun  (eski olduğuna bakma. konusunu hissederek mutlaka oyna. kasaba şerifinin karısı oyunun ortalarında veriyor.)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

Mafia 2 oynamadıysan kaybetmişsindir kesin dene.Mükemmel bir oyun.Türkçe altyazılı ve bütün sahneleri geçmeden hepsini okuyarak oyunun mantığını kavra.mükemmel bişey ya.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

çok sağol hocam onuda çekeyim oynamıştım ama olsun .

kasvetli oyun diyorsan

suffering 2,metro last night  oynayabilirsin.Bide çocukken playstationda devil man oynardım ulan ne kasılırdım o oyunda ya :D

bide küçük resmini koyim

s

u235 tarafından 31/May/15 21:09 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2607 Toplam Mesaj: 16