Önerilik Oyun
-
arkadas ilk mesajda acaba "...bunaldım oyun oynicam..." mı demek istedi yoksa harbiden "bunalım" temalı oyun mu sordu ? :D
sayet ikincisiyse, distopya türü oyunlara bakabilirsin. yine kasvetli atmosfer acısından max payne 1-2 iyidir, mutlaka oynamıssındır ama ben düzenli olarak bitiririm o ikisini ^^
Andrei tarafından 31/May/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdı
arkadas ilk mesajda acaba "...bunaldım oyun oynicam..." mı demek istedi yoksa harbiden "bunalım" temalı oyun mu sordu ? :D
sayet ikincisiyse, distopya türü oyunlara bakabilirsin. yine kasvetli atmosfer acısından max payne 1-2 iyidir, mutlaka oynamıssındır ama ben düzenli olarak bitiririm o ikisini ^^
çok sağol hocam onuda çekeyim oynamıştım ama olsun .
-
mafia 1.
painkiller (eski ama iş görür)
Call of Juarez: Bound in blood (bunu mutlaka full grafik ayarları ile oyna.)
gun (eski olduğuna bakma. konusunu hissederek mutlaka oyna. kasaba şerifinin karısı oyunun ortalarında veriyor.)
-
Mafia 2 oynamadıysan kaybetmişsindir kesin dene.Mükemmel bir oyun.Türkçe altyazılı ve bütün sahneleri geçmeden hepsini okuyarak oyunun mantığını kavra.mükemmel bişey ya.
-
csr288 bunu yazdıAndrei bunu yazdı
çok sağol hocam onuda çekeyim oynamıştım ama olsun .
kasvetli oyun diyorsan
suffering 2,metro last night oynayabilirsin.Bide çocukken playstationda devil man oynardım ulan ne kasılırdım o oyunda ya :D
bide küçük resmini koyim
u235 tarafından 31/May/15 21:09 tarihinde düzenlenmiştir