Onikihaber.Com Haber Özetleri
-
fikir güzel de yazıları siz girdikten sonra ne anlamı var ki hocam?
-
uzun zamandır haber okumak istemeyen beni bile gaza getirdi fikir.
tasarım son kullanıcı gözünden gayet iyi bence.
hayırlı olsun, içerik kısa zamanda zenginleşir umarım. özellikle teknoloji.
-
VBDream bunu yazdı
sikinizin ucuyla site yapmışsınız, fikir güzel bu haliyle bile içinde gezindim sitenin ama düzelmeniz lazım,
1- Hazır kullandığınız kütüphane, template ne haltsa onların ingilizce kısımlarını düzeltin,2- Özet sitesinde Read more'un ne işi var zaten daha fazla okumamak için girmişiz onu düzeltin.
3- Tasarıma el atın, şu an iskelet olarak güzel sadece rötüşlar yapın beceremiyorsanız yapabilen birine yaptırın projeyi ziyan etmeyin.
önerilerin için saolasın hocam :)
-
Daft bunu yazdı
Yazar olacak iş isteyenler yazsın beraber eğleniriz :)
arama çubugunu türkçeleştirdim
filitre süzgeç oldu
read more , devamını oku oldu ama bu zaten olmayacak yanlislikla yaptık.
-
PanxeR bunu yazdıDaft bunu yazdı
Yazar olacak iş isteyenler yazsın beraber eğleniriz :)
arama çubugunu türkçeleştirdim
filitre süzgeç oldu
read more , devamını oku oldu ama bu zaten olmayacak yanlislikla yaptık.
Güzel fikir hocam ya hayırlısı olsun.
Yok reklamdı, flaşdı, konuyla alakasız başlıktı vs vs. dan sıkılanlar için birebir olucak.
Piyasada böyle bir site yok benim bildiğim. Teşekkürler şimdiden, bakınırız arada.
Başarılar...
-
Site tasarımını gelen yorumlara göre yeniledik , umarım artık daha iyi faydalanabilirsiniz.
-
Önerdiğim domaini almışın. Hayırlı olsun :) Logo ben amatörüm diye bağırıyor bu arada :)
-
sadece mobil üzerinden gtseniz gene yeter hocam zira ben haberlere hep mobil üzerinden şöyle başlıklara bakarak geçiyorum bu şekilde kısa özetlerde süper olur
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
sadece mobil üzerinden gtseniz gene yeter hocam zira ben haberlere hep mobil üzerinden şöyle başlıklara bakarak geçiyorum bu şekilde kısa özetlerde süper olur
mobil arayüzümüz bulunmakta hocam telefondan sitemizi aç ve rahat rahat oku, teknoloji makalelerim yakında.
-
PanxeR bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
mobil arayüzümüz bulunmakta hocam telefondan sitemizi aç ve rahat rahat oku, teknoloji makalelerim yakında.
mobilden baktım sıkıntı yok, tek sıkıntı logo, logo berbat onun dışında beğendim ben.