Onitsuka Tiger Satışı
-
orjinal mı urunler yarın yuz kalem gelir nakit alırım
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
orjinal mı urunler yarın yuz kalem gelir nakit alırım
-----------------------------İmitasyon hocam 2. mesajımda da belirttim, balıkesirdemisin ?
-
Piyasadaki hemen hemen her türlü imitasyon ürününde kalite sınıflandırılması vardır.Yani imitasyonunda
1.kalite
2.kalite
yurtiçi üretim
yurt dışı üretim şekli vardır.
Kargo ulaştığında ayakkabının kalitesi beğenilmezse iade opsiyonunu koyarsan bayağı alan olur(kullanılmadığı takdirde).Bir de müridlere daha güzel fiyat olursa(tam kaliteyi bilmediğim için söyluyorum(30 tl ortalamadır ama) ) güzel olur.. -
mximus bunu yazdı:
-----------------------------
Piyasadaki hemen hemen her türlü imitasyon ürününde kalite sınıflandırılması vardır.Yani imitasyonunda
1.kalite
2.kalite
yurtiçi üretim
yurt dışı üretim şekli vardır.
Kargo ulaştığında ayakkabının kalitesi beğenilmezse iade opsiyonunu koyarsan bayağı alan olur(kullanılmadığı takdirde).Bir de müridlere daha güzel fiyat olursa(tam kaliteyi bilmediğim için söyluyorum(30 tl ortalamadır ama) ) güzel olur..
-----------------------------Dediğim gibi ürünü zaten beğenmesse geri iade alıyorum.
Yarın patron ile bi görüşeyim indirebilirsem indirirm hocam.
-
kiz ayakkabisi mi bunlar
-
Ayar oluyorum bu ayakkabılara.Senle alakası yok hayırlı satışlar hocam.
-
:balıkesirli kimmiş ya??
:hacım tigeri seviyorum her zamn giderbakarım indirime girmiş mi falan die ama hep 180 190 fiyatında..
imitasyonu da sevmem geçen nikenin imitasyonunu aldım 2 ayda pert adam bide orjinal demişti.. sen yine demişs,in imitasyon diye
-
http://www.marcamarca.com.tr/asics-onitsukatiger-marka-692-tum-liste.aspx