Onlarca Mehmetçik Öldü Kimler Yürüdü
-
Bir ermeni öldü onbinlerce Türk yürüdü.her yıl binlerce şehit veriyoruz hanileri yürüdü ?
nerde gördünüz Taksim'de bir askerin şehit olduğunda yürüyüş olduğunu ?
hangi yol kapanmış yürüyüş için ?
hangi insan yürümüş ?
biz ilk önce kendimize bakalım... -
haklısında konuyu yanlış yere açmışsın hocam
-
nerden çıktı bu şimdi bu konuyu tartışmıştık :\
-
olayın verdiği heyecanla kelimeleri bile yanlış yazmışsın galiba.
-
yaşananlar karşısında haklı bir tepki bence.
tekrar tartışılabilir.
özellikle son günlerdeki olayların üzerine
-
İlla birilerimi yürüyecek bu heriflere iş yaptırmak için. Kendi oğulları analarını alıp yaşıyor trilyonluk villalarda. Kıme ne ? Ateş düştüğü yerden fazlasını yakıyor. Artık milletin sabrı kalmadı. Adam gibi bir milliyetçi, halkçı lider gelmeyecekmi başımıza bizim temizlesin şunları. ABD den rica edelimde başımıza böyle birisini getiriversin. Nasıl olsa onlar atıyor başımıza geçecek adamı.
-
İtin kopuğun cenazesinde arkasında yürüyenlerle şehitlerin cenazesinde yürüyenleri karıştırmayın.Hrantın arkasında yürüyüpte şehit cenazesinde neden yürümediniz demeyi mantıksızlık olarak görüyorum.Çünkü o hrantın arkasında yürüyenler Türk değil.Onların hepsi ermeni.Onlar bu vatanın kanını emen parazitler.Herkesin gelmesine gerek yok o cenazelere.Sırf gösteriş olsun diye gelinecekse hiç gelinmesin.Az olsun ama içinde vatan sevgisi olanlarla öz olsun.
-
Haklısın Bizim Ayıbımız....
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
İtin kopuğun cenazesinde arkasında yürüyenlerle şehitlerin cenazesinde yürüyenleri karıştırmayın.Hrantın arkasında yürüyüpte şehit cenazesinde neden yürümediniz demeyi mantıksızlık olarak görüyorum.Çünkü o hrantın arkasında yürüyenler Türk değil.Onların hepsi ermeni.Onlar bu vatanın kanını emen parazitler.Herkesin gelmesine gerek yok o cenazelere.Sırf gösteriş olsun diye gelinecekse hiç gelinmesin.Az olsun ama içinde vatan sevgisi olanlarla öz olsun.
-----------------------------
katılıyorum.ayrıc orda ermeni olmayan bazı gerizekalılar ,soysuzlar,insanları salak yerine koyanlar da vardı.
-
firexe kesinlikle katılıyorum ermeni soykırı yok diyenlerle 1.500.000+1 pankartlarını tasıyanlar utansın.Bi kansızla şehitlerimizi kıyaslamak çok yanlış.
-
Irkçılık bizi bölen en büyük sorun. hiç gerek yok yapmaya... "Ne mutlu türküm diyene" lafı kendisini türk görenler ırkı ne olursa olsun, onlara ne mutlu demektir.. Atatürk hep "Ey Türk milleti" diye seslenir "Ey Türkler" diye değil. Kendini Türk görmekle alakalı. Bi kaç insan yüzünden bütün bi ırkı yargılamayalım lütfen..