Online Alışveriş Sitemiz Açıldı Müridler
-
hocalar site bizim kendi mağazamızın online alışveriş sitesidir.
cep telefonu, bilgisayar, yazıcı, Oem ürünler vs vs hepsi mevcuttur.
kesinlikle güvenilirdir hiç bi problem yaşamazsınız, yaşarsanızda irtibat telefonlarıyla yardımcı oluruz.
eyw iyi günler
-
hayırlı olsun hocam
edit:açıldı bakalım hocam fiyatlara
-
online destek pert
iletişim güzel
ssl linki yok? tıklayınca rapidssl ben bu siteye bu hizmeti sağllıyorum demesi lazım direkt resim koşmuşsun
bu kart taksitlerini eşek kadar yukarı koyacağına yan müne şeklinde yapsaydın keşke logo kadar maşallah :D
üyeliksiz satın alabilmek isterim
faviconu değiş :D
footer amatör olmuş
sonuç olarak ssl işini görüp siteden kaçmazsam alış veriş yaparım bu siteden ama büyük para tutarındaki şeyleri almam
50 kere ararım kafa şişiririm güvenmem
--------------------------------
yok ben yorum istemiyorum sadece açtım diyorsan
Hayırlı olsun hocam :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
online destek pert
iletişim güzel
ssl linki yok? tıklayınca rapidssl ben bu siteye bu hizmeti sağllıyorum demesi lazım direkt resim koşmuşsun
bu kart taksitlerini eşek kadar yukarı koyacağına yan müne şeklinde yapsaydın keşke logo kadar maşallah :D
üyeliksiz satın alabilmek isterim
faviconu değiş :D
footer amatör olmuş
sonuç olarak ssl işini görüp siteden kaçmazsam alış veriş yaparım bu siteden ama büyük para tutarındaki şeyleri almam
50 kere ararım kafa şişiririm güvenmem
--------------------------------
-----------------------------yok ben yorum istemiyorum sadece açtım diyorsan
Hayırlı olsun hocam :)
eyw hocam saolasın yorumların için bizde bunun için koyduk zaten tahribata :D
en hızlı biçimde düzenliyorum söylediklerini
-
logo ve footer cacık alperinde dediği gibi taksit seçenekleri ve SSL olayı göze batıyor. Bunun dışında hep birbirinin kopyası online alış veriş siteleri biraz kendi kılıfınızı yırtıp sağlam tasarımlar ve yenilikler yapın ki tercih sebebi olun. Bu arada bu domainde iş yapmaz :)
-

-
unutmadan bu cimri gibi sitelere kayıt ettirt
-
hocam ssl için exclusive ip adresi olması lazım senin sitenin ip adresinde yaklaşık 80 tane domain barınıyo :| ne iş
edit :|
Found 118 domains hosted on the same web server as www.hirabilgisayar.com (213.155.113.26). -
-
snnyk hocam script sebil bilgisayarın kendisinin o yüzden tek makinada barındırıyor bunları yani ücretsiz gibi birşey kendi bayilerine verdiği script
-
aynen sebil bilgisayar kendi sunucusuna kuruyor müdahale hakkı tanımıyor bu yüzdende wareze düşmüyor :} akıllarınca böyle koruyorlar scriptlerini :} bunun dışında da bu adamda tasarım yönünden köklü değişiklikler yapamıyor