Online Dota Oynayan Arkadaslar Buraya!!
-
bende wepla daydım gsm aktivasyonu getirildiğinde kanal a girip ana avrat sövdükten sonra banlandı "VisualBoy" du. 4 ay önce açtıgım yeni acc "armada" kanalda yeni bi g.server muhabbeti dönerken reklam yapma dediler yine ana avrat sövdüm yine banlandım. şimdilerde arkadaşlarımınkini kullanıyorum ya "iceman" yada "zzzaaazzz". oyun sırasında küfür etmem ama böyle cins cins konuşanlarada asla kayıtsız kalmam.
-----------------------
sünnetçi battle.net 1.21 e geçti belki o yüzden girilmiyodur.
wepla hala 1.20c de
saat 8 de vize başlayacak hiç yatmamışım demin dota yı bıraktım :D. -
modemdeki ile windowstaki firewalların ikisini kapatıp da denememişim :D artık oluyo saolun beyler bu arada konu nickler diye açılmış, ben hala aktivasyon bekliyorum kardeşimin accden ara sıra oynadığım oluyo, açılırsa MaxDamage olacak nickim.
-
Wepla'nın sahibi eski tbt modu ( waxxi ) Ufuk rl den arkadaşımın sitesi :) Tbtcileri buluşturabilirim orda isterseniz:p
-
arkadaslar bu link te weplada oynamak icin gereken dosya var
-
arkadaşlar weplada hala takılıormusunuz oynayan varsa nickim jandark06 genelde td kuruyorum ama dotada kurarım
-
jandark seni hatırlar gibi oluyom :D. ben geceleri girerim genellikle. sabaha kadar dota. td de oynarım green td yi çok aceyip oynarım genelde mavi olurum.
-
kesin karşılaşmışızdır bende sabaha kadar çok dota atıorum imanım gevredi dotadan :D
-
Bende eurobattlede 4. yilim fln.Weplada oynamiorm ne yazikki.
-
weplada tbt clanı kursak ya
-
velpada kullandıgım (ız) nıckler yapmabeolm ,soLuk , kjjk77 bu 3 luye dıkkat weplanıın kufurbazlar lıstesındekı baş sıradadırlar +(daha hıc banlanmadık :D:D) 3 arkadaş sıra sıra bu nıcklerle oynuyoruz (cafeden oldugu ıcın) yalnız nekadar ıyı oldugumuz bızımle aynı oyuna gırenler bılır
Toplam Hit: 5165 Toplam Mesaj: 29