Online Film Sitesine Adsense
-
Online film siteme adsense reklamlarını koyarsam adsenseden banlanabilirmiyim ? Telif hakı falan.Bunu yaşayan varmı ? Adsense hesabım çok değerli ama adsenseden başka reklam birimi de kullanmak istemiyorum.Ya da daha iyisini henüz bilmiyorum...
-
% 100 banlanırsın.
-
janni bunu yazdı:
-----------------------------
% 100 banlanırsın.
-----------------------------o zaman napacam.O kadar film sitesi var reklamları nerden alıyorlar ?
-
reklamın üzerine gel bakalım browser toolbar da ne yazıyor
-
Bende veterinerlik siteme almak istiyorum şansım nedir ? birde google' yı nasıl kandrrım ?
-
@CyberAngel Garanti banlanırsın para basarsın ödemeye 5-10$ kalmıştır :) bi bakmışın hesap uçmuş
@Smirnoff veterinerlik sitende ne varki kandırıcaksın google amcayı bir sorun olucağını sanmıyorum başvur geç
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------@CyberAngel Garanti banlanırsın para basarsın ödemeye 5-10$ kalmıştır :) bi bakmışın hesap uçmuş
@Smirnoff veterinerlik sitende ne varki kandırıcaksın google amcayı bir sorun olucağını sanmıyorum başvur geç
Öle dğil hoca..
Hani kendim tıklasam diyorum Fake yani. ? -
Yok hocam :) garanti banlanırsın belki ilk ödemeyi almayı başırırsın ama 2. asla gelmez
-
brK bunu yazdı:
Yok hocam :) garanti banlanırsın belki ilk ödemeyi almayı başırırsın ama 2. asla gelmez
Yokmu bi yolu ?
Yada şunu sorayım aga benım sıteye giren çok yok adam girdği halde reklama tıklamaz napçam ben =) -
hit = para
legal hit = zenginlik
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------brK bunu yazdı:
Yokmu bi yolu ?
Yada şunu sorayım aga benım sıteye giren çok yok adam girdği halde reklama tıklamaz napçam ben =)
-----------------------------adsensede hile arama hoca. yazık olur emeklerine :)
not: birinden duydum kodlarla oynayıp gelen her hiti tıklanmış gibi gösterebiliyolarmış. adsense banlarmı ücret verirmi bilmem demelerine göre alıyolar. Acayip sahtekarlık olur diye direk uzak durdum :) Helal kazan boşver :)