Online FPS Oyunumuz - Fire At Will
-
Haymatlos bunu yazdı
Konu açıldığı zaman indirmiştim de ilk kez dün oynayabildim. Güncelleme öncesi oyundan atıyor, yüklenmiyor falan diye pek uğraşmamıştım. 4 kişi vardı odanın bir tanesinde. Pistol alıp girdim. İlk izlenimlerimi aktarayım.
- Daha önce 2 fps oyun oynadım androidde. Bu da 3.sü oldu. Diğer 2sine nazaran bayağı zor geldi. (gerçi dediğim oyunları çoğunlukla tablette oynuyordum onun da etkisi olabilir.)
- gyro sensörünü kullanırsanız ortaya çok farklı şeyler çıkabilir diye düşüyorum. Her ne kadar S3 gibi geniş bir ekrana sahip bir telefonum olsa da bi yandan yönlendirme bir yandan aim ve ateş etme ekranın çoğunluğunu kapladığından görüş açısı bayağı bir düşüyor gibi.
- pistolla adama tek atıyorum ve tek atışta ölebiliyorum. Senelerdir cs oynayan bir toplumun üyesi olarak bu biraz saçma geldi.
- Oyun sonlandıktan sonra başka bir odaya bağlanmak istedim. Yine en başta dediğim gibi güncelleme öncesi gibi tekrar tekrar yüklenip başa attı. Oyun açılmadı. Kapattım ben de.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
- zorluk olarak baktığımızda evet biraz daha zor özellikle düşünerek yaptık. Hem highscore verisi içinde değer olduğunu düşündük.
- gyro kullanmak bayagı sıkıntılı olacaktır hocam.
- Aslında tek atışta ölmüyor hocam. ama oyun içinde kontrol zor olduğu için adamın hedefe kitlendiğinde vurması daha iyi olur gibi. hepten zorlaşmasın maksat.
- bu kısımda hala sorunlarımız var düzeltmeye çalışıyoruz.
@carnager; teşekkür ederim hocam saolasın.
@zasox; çok teşekkürler hocam.
-
Haymatlos bunu yazdı
Konu açıldığı zaman indirmiştim de ilk kez dün oynayabildim. Güncelleme öncesi oyundan atıyor, yüklenmiyor falan diye pek uğraşmamıştım. 4 kişi vardı odanın bir tanesinde. Pistol alıp girdim. İlk izlenimlerimi aktarayım.
- Daha önce 2 fps oyun oynadım androidde. Bu da 3.sü oldu. Diğer 2sine nazaran bayağı zor geldi. (gerçi dediğim oyunları çoğunlukla tablette oynuyordum onun da etkisi olabilir.)
- gyro sensörünü kullanırsanız ortaya çok farklı şeyler çıkabilir diye düşüyorum. Her ne kadar S3 gibi geniş bir ekrana sahip bir telefonum olsa da bi yandan yönlendirme bir yandan aim ve ateş etme ekranın çoğunluğunu kapladığından görüş açısı bayağı bir düşüyor gibi.
- pistolla adama tek atıyorum ve tek atışta ölebiliyorum. Senelerdir cs oynayan bir toplumun üyesi olarak bu biraz saçma geldi.
- Oyun sonlandıktan sonra başka bir odaya bağlanmak istedim. Yine en başta dediğim gibi güncelleme öncesi gibi tekrar tekrar yüklenip başa attı. Oyun açılmadı. Kapattım ben de.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
s3'e büyük demişin hocam ben Samsung Galaxy Mega'da oynuyorum ve oynadıkça da alıştığım için şu an gayet zevkli bence.
Bu arada Solstice beni biliyosun ortalığı darmadağın edicem de bu aralar finaller var. Hele bi bitsin finaller.. Zirveyi kaptırmam kimseye.. :))
TBT olarak bi maç yapalım bu arada en kısa zamanda..
-
Windows Phone içinde gelicekmi ?
-
şu anda ios devam etmekte hocam. windows sanırım olmayacak. Önümüzde ki hafta net birşeyler söylerim.