Online Hd Film
-
-
Evet bunları not almak lazım(çızık)
-
eyvallah müridler :) günaydın herkese
-
çizelim
-
Bende yeni kurduğum sitemi yaziyim www.endibi.com isteklerinizi iletirseniz siteye yuklerim ayrica filmlere biraz yorum yapin hocalar :))
-
çizikk...
-
Lazım olur.. :)
-
cizzz...
-
KeRiM_0_5 bunu yazdı:
-----------------------------Bende yeni kurduğum sitemi yaziyim www.endibi.com isteklerinizi iletirseniz siteye yuklerim ayrica filmlere biraz yorum yapin hocalar :))
-----------------------------sitene videodaki kaydırma çubugu dolmadan ileri alınabilen bi video player koysan çok çok daha güzel olur :D
bi de "vay anasını sonu hiç beklediğim gibi bitmedi" diye bi kategori açıp içine bu tarz filmler koysan fight clup, game.. gibi filmler koysan ordan çıkmam ben :D
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------KeRiM_0_5 bunu yazdı:
-----------------------------Bende yeni kurduğum sitemi yaziyim www.endibi.com isteklerinizi iletirseniz siteye yuklerim ayrica filmlere biraz yorum yapin hocalar :))
-----------------------------sitene videodaki kaydırma çubugu dolmadan ileri alınabilen bi video player koysan çok çok daha güzel olur :D
bi de "vay anasını sonu hiç beklediğim gibi bitmedi" diye bi kategori açıp içine bu tarz filmler koysan fight clup, game.. gibi filmler koysan ordan çıkmam ben :D
-----------------------------önerini dikkate alacağım hocam player işini bende düşünüyorum güzel oluyor :) yorum içinde teşekkürler