Online Hd Kalitesinde Film İzlenecek Siteler(İstek)
-
hd zor bulunuyor ama divx bol var
-
dizihd.com daha çok yabancı cnbc' film kuşağı vs sezonluk diziler var filim'ler bölümü dar yinede idare eder (:
-
filmler açılmazsa codec yükle
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar divx yüklediğim halde hiçbir filmi açamıyorum eklenti vs kurmamız gerekiyormu firefox kullanıyorum
edit: şu anlık düzeldi
-----------------------------Hocam buradaki eklentiyi kurman gerekiyor;
http://www.hdfilmizlet.net/p/divx-player-kurulumu.html
Bu eklentiyi birçok kişi kullanmadığı için divx filmler pek fazla izlemiyor malesef...
-
www.odfi.tv bu siteyi beğeniyorum istersen bi gözat hacı...!
-
diziport.com
-
-
-
divx in yeni sürümünde bi problem war galiba. hiçbi film açılmıyo. buffering diyo fakat dolmuyo. eski sürümü yükleyip sorunu halledebilirsiniz. fakat divx player güncelleme uyarısı gelicek, kathiyen güncellemeyin.
www.odfi.com , direkizle.net piyasadaki çoğu filmde Oceangirl ve KraLiçe nin adı war
-
MitaLika bunu yazdı:
-----------------------------
divx in yeni sürümünde bi problem war galiba. hiçbi film açılmıyo. buffering diyo fakat dolmuyo. eski sürümü yükleyip sorunu halledebilirsiniz. fakat divx player güncelleme uyarısı gelicek, kathiyen güncellemeyin.
www.odfi.com , direkizle.net piyasadaki çoğu filmde Oceangirl ve KraLiçe nin adı war
-----------------------------evet öyle bir saçmalık var malesef.gelde kullanıcıya bunu anlat.Hitlerin düşünü de bu yüzden zaten.Divx filmler kırık gibi gözüküyor.